Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok tőle testiséget, ne beszélgessek vele?
Tudom, hogy vonzónak tart, kapok tőle képeket, holott nem kérek. Azt mondja szeret velem beszélgetni, de félek, hogy többet akar. Személyes találkozásnál is olyan, mint amikor izzik a levegő.
Lehet tényleg megelégszik a beszélgetéssekkel?
Gondolom titkon bízik abban, hogy beadom a derekam.
"Lehet tényleg megelégszik a beszélgetéssekkel?"
Nem, már a kéretlen képküldözgetéssel is csak azt bizonyítja, hogy nála a testiség a végső cél.
Farok mutogatós képeket küld? Akkor felelős. Van akinek csak elég a beszélgetés is, mint nekem, de én már 65 fölött vagyok.
F
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor ezt vele is közöld!
Hitegetésekkel, ráutaló magatartással pazarolni a másik idejét és ezáltal barátzónába rakni elég nagy bunkóság.
Az, hogy hagyd békén, az pont az, hogy hagyd békén. Jól olvastad.
Hiába mondja, hogy neki jó, ha csak dumáltok, nyilván abban reménykedik, hogy idővel majd ez változhat.
Ha te nem érzel iránta vonzalmat és fixen, biztosan nem akarsz tőle semmit, akkor nem kell beleállni abba, hogy rád pocsékolja az értékes idejét és energiáját, pont elég baj, hogy ő maga még ezt nem látja, mert nincs elég önbecsülése hozzá.
Ne cigánykodj másnak az önbecsüléshiányán és éretlenségén, hiába esik jól az egódnak, hogy valaki ennyire akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!