Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők számára miért sértő, ha a férfiakat csak a testük érdekli?
Én nem érzem sértőnek,ha valaki csak vonzónak talál ,de nem akar tőlem többet. Nekem is voltak és vannak olyan férfiak,akiket vonzónak találok,de vannak idegesítő dolgaik és emiatt tudom,hogy kapcsolat szintén nem működnénk.
Nem lehetek mindenki számára én a tökéletes nő,ezt ép ésszel azért nem nehéz felfogni. Ahogy azt sem,hogy a pasik vizuális típusok és ha valaki jól néz ki,hát az tetszik nekik.
Nincsen ebben semmi rossz.
A férfiaknak miért sértő, ha a nőket csak a pénzük érdekli?Lehet itt köríteni, hogy érdekli őket a lelkük, vagy hogy vonzódnak hozzájuk, de igazából mindent csak azért tesznek, hogy kicsalják a férfiből a lehető legtöbb pénzt.
Végülis ez önbizalomnövelően is hathat a férfire, hiszen sikeres volt annyira, hogy megkeresse azt a pénzt, amitől a nő meg akarja szabadítani.
26
Emotional damage!!! 😄😄😄 Úristen very big reakció! 😃
#8 Mert ha így lenne, ahogy írod, azon senki nem sértődne meg.
A kérdező is leírta, hogy a "körítés" ellenére csak ez érdekli.
Tehát hazudozik azért, hogy megdughasson valakit, majd utólag közli a valós szándékait.Esetleg csak szó nélkül eltűnik.
A pasik csak azt hiszik hogy a teste érdekli csak a nőnek.
A valoságban ki se lehet őket dobni zaklatós birtokló nárci sz.rba átmegy a legtöbb idővel.
Meg amikor ki vannak dobva sírnak rínak.
A pofájuk nagy csak az elején hogy á neki csak a szex kell. Aha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!