Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél később alakul ki a vonzalom?
De lehet de azt a kövi pillanatban agyon is lehet csapni is..
Nagyon nem mindegy ha pl elso blikkre tetszik is a pasi de hogy a pasi mit fog kiváltani. Ilyenkor a mérleg még pillanatok alatt is képes elborulni mèg abba is, hogy taszít a màsik.
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy a nőknél gyakoribb, hogy olyan embert is meg tudnak szeretni és kívánni érzelmek kialakultával, aki elsőre nem kifejezetten tetszik nekik.
A férfiaknál ez annyira ritka, hogy kb nem is létezik ilyen.
Hát én jártam már úgy,hogy elsőre nem fogott meg az illető,aztán később igen. Mondjuk eleinte nem is volt időm úgy igazán megnézni magamnak,szemezni vele stb,mivel én általában vezettem és az útra kellett figyelnem,időm sem volt ránézni. :D
De aztán ahogy jobban megnyíltunk egymásnak és elkezdett flörtölni, megnéztem már jobban magamnak és akkor úgy összességében megfogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!