Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudtál kitűnni a többi pasi közül?
Mi az amivel sikerült megfognod egy nőt és végül téged választott a többi kérő közül?
A legutóbbi kapcsolatom óta, ami fél éve ért véget nem ismerkedem abszolút, nem próbálkozom senkinél. Úgy vagyok vele, hogy minek álljak be a sorba ötödiknek-hatodiknak, úgysincs semmi extra bennem amiért engem választana egy csaj, sőt. Egyszerű és hétköznapi ember vagyok, sem gazdag, sem extra jóképű. Minden csaj válogat, mert jelentkezőkből nem szenvednek hiányt.
Nem vagyok komplexusos, mert nem szidom ezért a nőket úton-útfélen.
De úgy látom, hogy igazam lehet, ha nincs is senkim. Sok nőnél bepróbálkozni még szerintük is elég nevetséges.
Ezért lennék kíváncsi, hogy a párkapcsolatban élő férfiak mit tudtak előhúzni? Szerintem továbbra is a trendi kinézet és a genetikailag jó külső viszi a prímet, ami alapján választanak a nők. Az egzisztencia inkább a második a sorban. Aki "szegény" de macsó annak akkor is vannak női.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!