Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhatnék férfivá, aki meg tudja tartani a nőket?
A legutóbbi 3 barátnőm elhagyott. A legutóbbi azt is mondta nekem, hogy ő nem hiszi már, hogy valaha férfi lesz belőlem.
Ez rosszul esett.
Ki akarok szállni ebből az ördögi körből, hogy összejövök nőkkel, aztán mindegyik elhagy.
Segítsetek!
Igen, a nőnek is jó volt biztos hogy egy jó éjt SMSre sem telik a férfitól.
De amúgy mindenki kivirágzik amikor elhagyja őt.
Én is boldog vagyok. Mellette nem éreztem jól magam. Nem udvarolt, nem bókolt, éreztem hogy nem kellek neki.
Most újra megtaláltam önmagam. Tanulok 2 helyen egyszerre és tele vagyok életkedvvel.
Van társam aki szeret .
Egész más a világ!
Ha nem MÉLY, BIZALMAS barátságból, ismeretségből jön össze egy kapcsolat, azért bizonyos viselkedéseket meg személyiségvonásokat nem látsz azinnal az illetőn. Azt lehet, látod, hogy hasonló-e a humorotok, értelmi szintetek, mennyire kedves a másik stb. És akkor jön a kapcsolatban, hogy oké, jobban megismertem, ez így OK-e nekem.
Amit én tanácsolnék: ha újra összejön vmi nő, akkor kommunikálj vele... kérdezd meg tőle néha, hogy élvezi-e a veled töltött időt, tudsz-e vmiben változtatni. Illetve ha vmiért panaszkodik, akkor gondolkodj rajta el... mert kötve hiszem, hogy még célzások sem voltak, max. úgy voltál vele, hogy "ez valszeg csak hiszti", "nem hagyott el még, szóval nem lehet annyira szar". Vagy ha nem érted, kérdezz rá és magyaráztasd el.
Mondjuk a szövegből nekem olyasmi beütésem van, hogy te az a típus vagy, aki punnyad és elvan, mint a befőtt. Ez azért nem sok nőnek szimpatikus. Aki nem szervez programokat. Aki nem fogja meg a munka végét. Aki nem tesz azért, hogy a kapcsolat tüze égjen - "jó, má' megfogtam, ha már szeretjük egymást, nem kell semmit tenni, ugye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!