Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhatnék férfivá, aki meg tudja tartani a nőket?
A legutóbbi 3 barátnőm elhagyott. A legutóbbi azt is mondta nekem, hogy ő nem hiszi már, hogy valaha férfi lesz belőlem.
Ez rosszul esett.
Ki akarok szállni ebből az ördögi körből, hogy összejövök nőkkel, aztán mindegyik elhagy.
Segítsetek!
Ahogy anyám szokta mondani: arra máe vizet ihatok.
Ennyiből nem hiszem, hogy van veled baj, inkább csak annyi hogy eddig olyanokkal jöttél össze, akikkel nem illettél össze.
A megoldás erre leginkább az, hogy tényleg rakd rendbe az önismereted, tudd ki vagy ésmit akarsz. Akkor a párválasztásnál is lesz merszed elküldeni olyat, aki nem igazán neked való.
Az exemet is mindenki elhagyta, én is.
Mind azt monták neki hogy túl passzív.
Én sem láttam rajta hogy akarna velem kapcsolatban lenni, mindig én kerestem, én főztem neki vacsorát, én hívtam meg üdítőre.
Csak olyan immel ámmal állt neki a szexhez is.
Mintha nem is akarta volna az egész kapcsolatot, csak én.
Persze amikor szakítottam, nem értette hogy miért.
Egyik exe azt mondta neki hogy most két hétig ne zavarja mert sok a munkája és be kell fejeznie, ez a hülye meg 2 hétig egy jó éjt SMS-t sem küldött neki. Ennyi esze volt.
Egyébként az ilyen pasi típus, akit mindenki elhagy, akkor hogyan tud összejönni nőkkel? Miért kezdenek vele kapcsolatot a nők?
Mert szabad.
Én is megörültem amikor megtudtam hogy elvált és nincs senkije.
Csak arra nem számítottam hogy ennek komoly oka van.
De picike is volt a farka. Lehet hogy mások azért hagyták el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!