Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád ha a párod veszekedés után az autóban félre rántaná a kormányt amikor vezetsz?
Figyelt kérdés
Mentek az uton te vezetsz, oda nyul es felre rantja a kormanyt.
Mi a velemenyetek errol? Vagy mi lenne erre a rekakciod?
okt. 5. 15:36
11/15 anonim válasza:
Persze.Miután ki.bas.ztam,mint macskát szarni.Ha megakar halni,megfojtom szívesen.
12/15 anonim válasza:
Hát ez így életveszélyes. :O
Kirakni az autóból és az életedből is. :(
13/15 anonim válasza:
Az biztos, hogy onnantól soha nem ülne be mellém. De akinek ennyire el tud szállni az agya, ott azért el kéne gondolkozni, hogy mikre lehetne még képes??
14/15 Cpt_Obviously válasza:
Ott helyben megálnék és végleg elköszönnék tőle, esetleg ha olyan helyen vagyunk még hatra a jobb oldalra beülhetne, az első állomásig
15/15 anonim válasza:
Az én volt párom vezetés közben leverte a visszapillantó tükröt, ordítozott és száguldozni kezdett, rángatta a kormányt dühében. Eltévedt és azt mertem mondani halkan, hogy na, ez is az én hibám lesz, ezután jött rá a dühroham. Én akkor már ismertem a leendő férjemet, csak még vívódtam. Akkor megértettem, hogy jobb, ha a szívemre hallgatok. Nem azonnal, de pár hónap múlva szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!