Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai progresszív ember képes lenne nagyanyáinkat is betegnek gondolni,mert kitartottak párkapcsolatban 40 éveket?
Nekem a nagyszüleim elváltak mindketten. Mmostanra mind a 4 öreg 90 fölött lenne, szóval nem mai csibék, mégis meglépték. Aztán mindkettő hasonló emberekkel kezdett kapcsolatot, mint az első férjük volt, szoval,sokra nem mentek vele. Bár nem tudom mennyire volt jellemző akkoriban az alkoholizmus és nőzés. Szerintem eléggé, úgyhogy gyanítom sok esélyük nem volt "tökéleteset" választani. Egyikük életét se kívánnám magamnak.
De nem gondolom, hogy betegeek lttk volna. Az akkori keretek közt kimaxolták a lehetőségeiket.
4-es
"99%-ban nem boldog 40 évet jelent."
Te ezt nem tudhatod,senki életébe nem látsz bele,vagy talán tudod mi zajlik a zárt ajtók mögött?
ma 10:54
A 4-es kommentelő szerint ez szinte lehetetlen,mert szerinte 99%-ban nem boldogok az emberek az évtizedek alatt..
16-os
"nem kell tűrni az ilyesmit."
Na persze mondod te,ennek ellenére a mai napig sokan vannak bántalmazó kapcsolatba.Ha meg ismernéd a pszichologiát egy idő után a bántalmazott elkezd kötödni a bántalmazójához.
Tudod ki maradt volna önszántából egy alkoholista emberrel, aki részegen a saját kisgyerek unokáját meg a menyét hajkurássza éjjel késsel a lakásba, akiket végül az ablakon kell kimenekíteni, meg a szomszédnál elbújtatni? A falusi, kisemmizett dédi még azt is elviseli, hogy a szomszéd gyerek az a férjétől van.
Hát, a nagypapám is szerencsére elhalálozott elég hamar, mert a nagymamám biztos nem vált volna el tőle. Pedig elég erőszakos és zsugori ember volt.
A felmenőim betegek voltak, tény, nincs mit szépiteni ezen. Nem normális. Persze, egyesek elélnek boldogan, de vésd a kis eszedbe, hogy KIVÉTEL MINDIG VAN. Talán sikerül így értelmezni. Vagy nem. 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!