Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van baratom de van egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van baratom de van egy fiu aki felkeltette az erdeklodesem. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

3 honapja vagyunk egyutt de még le sem fekudtunk, en egyaltalan nem bizok benne. Nem halad a kapcsolat viszont nem tudtam eddig elengedni. Nem volt még kapcsolatom rajta kivul. De erzem hogy ez igy nem jo.

Es nem is vagyunk el, mindig csak en beszelek, en tartom a hatamon az egesz kapcsolatot de o se szakit..

Most megismertem valakit veletlenul par napja aki tobbet erdeklodott irantam par nap alatt mint a baratom 3 honap alatt. Vicces es jo vele beszelgetni, kivancsi vagyok ra de tudom hogy ez nem helyes.

Vele erzem magam igazan jol, a baratommal nem..es biztonsagban erzem magam vele, a baratommal ez sincs igy. Semmit nem beszelunk meg, nem tud rolam semmit, es en sem rola mert semmit nem mond el magarol, eli az eletet nelkulem, nem foglalozik velem. Heti 1x talalkozunk es ennyi. Ez nem kapcsolat megis fajna ha nem lenne nekem.

Es nem tudom mit csinaljak mert a masik fiura nagyon kivancsi vagyok.

A baratom még csak annyit sem tesz ertem, hogy ha tudja hogy keson erek haza megkerdezze haza ertem e..a masik fiun meg erzem hogy kivancsi ram a nyugodtsag arad belole es jo hatassal van ram.

A baratom miatt csak allandoan stresszelek es rosszul vagyok miota ismerem.

szept. 27. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem vagytok együtt. Ha együtt lennél valakivel, akkor az nem ilyen lenne. Írtad, ez az első "kapcsolatod". Ezért nem tudod még, hogy ez az együtt levés csak a te fejedben létezik. Hidd el. Nem vagytok ti együtt. A srác magasról sz.r a fejedre. Valszeg észre sem venné, ha többet nem írnál neki.
szept. 27. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dugtok? Ez nem kapcsolat. Cseréld le.
szept. 27. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Szakíts. Ha fáj is lépj. Mert látod h semmi nem változik és nem volt. 3 honap alatt nem éreztél semmit. Pedig ez rólad szól, hogy te élvezd, hisz az "életed társa" lett volna. Adj esélyt olyannak aki tényleg szerethet. Ne legyél olyan mint sok nő hogy a szarban maradnak és szenvednek és utána ők lesznek az áldozatok mikor bármikor kiléphetnének.
szept. 27. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezzel a nyomival akkor se jöttem volna össze, ha senki más nincsen az életben.
szept. 29. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!