Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalon idősebbet, idősebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalon idősebbet, idősebben fiatalabbat?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy a fiatalabb csajok mindig idősebb pasit keresnek. Az idősebb nők pedig fiatalabb pasit.

Mit akarnak ezzel kompenzálni? Ha valaki eddig a tőle idősebbekre bukott akkor miért változik meg ez ha már ő lesz az idősebb?

Ha 22 évesen vonzó volt neki egy 40+-os aki már azért nem olyan feszes mint a húszon éves akkor amikor ő lesz 40+ miért nem tetszik neki ugyanúgy egy 20 évvel idősebb 60-as?

szept. 26. 14:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
10: Nem tom melyik fesztiválra gondolsz, mert nem mindegyik olyan ám, mint a Sziget vagy a Balaton Sound, mert esetleg ott van ilyen. Nem csak ezek léteznek.
szept. 26. 15:07
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

10: Nem, nem kúrni akartak.:)

Én nem vagyok kapható rá, és ők se akartak.

Ezekkel a dolgokkal nem találkoztam sehol, amiket mondasz.

Beszélgettünk viszont és maguknál fiatalabbnak gondoltak.

Nem találkoztál fesztiválon 24 évesekkel? Nemmondod...

szept. 26. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Vicces, hogy ír egy nő valami olyasmit, ami nem egészen illik bele a világképedbe, és akkor egyből hárítasz egy enyhén megalázó magyarázattal, amiben van egy kis szándékos rombolás, taposás ("olyannak néztek"), egy kis slutshaming, egy kis nőellenesség.

Kész főnyeremény vagy.

szept. 26. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12: Nem tom melyik fesztiválra gondol, de mind1 is, mert sosem volt egyen sem.
szept. 26. 15:14
 15/20 A kérdező kommentje:

Na megérkeztek a lánykák is. xD

Értő olvasás megy drágám? A hozzád hasonló korúakkal 40+. Az átlag ott a 20-30 közötti inkább.

Hát nekem a fesztivál igen pontosan a Sound - Strand - Sziget nem kis falun lévő betyár pörkölt vagy mit tudom én mi.

Semmi magyarázkodás sincs benne csak nem tudom miért nem a kérdésre válaszoltok. Csak ha valaki ír valami elmondom a véleményem a felhozott dologgal kapcsolatban.

De inkább vissza megyek reddire sokkal többet ér mint az itt lévő minőségtelen kamu emberekkel dumálni.

Az oldal minősége már a béke segge alatt -5el.

szept. 26. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
8# Én se értek veled egyet, nagyon sok fiatal srácnak vonzó az idősebb korosztály, persze az is közrejátszik amit te is írtál, hogy a fiatal csajok meg inkább az éretebb férfiakat kedvelik sok esetben.
szept. 26. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem keresnek a fiatal csajok mindig idősebb pasit.
szept. 26. 16:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

'aszongya visszamegy redditre, mert ott burjánzik az értelem.🤣🤣🤣

Az konkrétan az internet bűzlő mocsarának egyik legszutykosabb bugyra!🙃

szept. 26. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Fiatalok forever!
szept. 26. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:
20 évesen sem volt vonzó egy vénülő krapek.És ez ma sem változott.Nagyon kevés, aki ápolt, vonzó az idősebb korosztályban.A jóval nagyobb többség nagyapámra emlékeztet már 40 évesen is.Elhízottak, löttyedtek,ráncosak,igénytelenek a saját külsejükre.Inkább egyedül élek.
szept. 28. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!