Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon idősebbet, idősebben fiatalabbat?
Azt veszem észre, hogy a fiatalabb csajok mindig idősebb pasit keresnek. Az idősebb nők pedig fiatalabb pasit.
Mit akarnak ezzel kompenzálni? Ha valaki eddig a tőle idősebbekre bukott akkor miért változik meg ez ha már ő lesz az idősebb?
Ha 22 évesen vonzó volt neki egy 40+-os aki már azért nem olyan feszes mint a húszon éves akkor amikor ő lesz 40+ miért nem tetszik neki ugyanúgy egy 20 évvel idősebb 60-as?
10: Nem, nem kúrni akartak.:)
Én nem vagyok kapható rá, és ők se akartak.
Ezekkel a dolgokkal nem találkoztam sehol, amiket mondasz.
Beszélgettünk viszont és maguknál fiatalabbnak gondoltak.
Nem találkoztál fesztiválon 24 évesekkel? Nemmondod...
Vicces, hogy ír egy nő valami olyasmit, ami nem egészen illik bele a világképedbe, és akkor egyből hárítasz egy enyhén megalázó magyarázattal, amiben van egy kis szándékos rombolás, taposás ("olyannak néztek"), egy kis slutshaming, egy kis nőellenesség.
Kész főnyeremény vagy.
Na megérkeztek a lánykák is. xD
Értő olvasás megy drágám? A hozzád hasonló korúakkal 40+. Az átlag ott a 20-30 közötti inkább.
Hát nekem a fesztivál igen pontosan a Sound - Strand - Sziget nem kis falun lévő betyár pörkölt vagy mit tudom én mi.
Semmi magyarázkodás sincs benne csak nem tudom miért nem a kérdésre válaszoltok. Csak ha valaki ír valami elmondom a véleményem a felhozott dologgal kapcsolatban.
De inkább vissza megyek reddire sokkal többet ér mint az itt lévő minőségtelen kamu emberekkel dumálni.
Az oldal minősége már a béke segge alatt -5el.
'aszongya visszamegy redditre, mert ott burjánzik az értelem.🤣🤣🤣
Az konkrétan az internet bűzlő mocsarának egyik legszutykosabb bugyra!🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!