Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen az idősebbek, most a fiatalabbak jönnek be!?
Mióta az eszemet tudom, mindig is az idősebb férfiak jöttek be. 15 évesen 25 éves palival, 16 évesen 32 éves férfival, 17 évesen 40 körüli férfiakkal kavartam. Egy ponton már azt éreztem, hogy minél idősebb egy férfi, annál jobban vonzónak találom és szándékosan mindig egyre idősebb és idősebb férfiakkal randiztam.
Aztán kapcsolatom lett, a srác 'csak' 4 évvel volt idősebb nálam. Eleinte minden szuper volt, de a végefele egyre inkább azt éreztem, hogy ő túl "felnőtt" hozzám és ezért is mentünk szét, mert ő már a jövőjét tervezte én pedig csak a mának éltem. A szakítás után tartottam egy 3 hónapos szünetet, nem ismerkedtem, beszélgettem senkivel, magamat akartam újra megismerni, mert éreztem, hogy sok változáson mentem keresztül.
3 hónap letelte után kezdtem újra randizni, és azzal kellett szembesülnöm, hogy egyszerűen nem tudok már idősekkel kavargatni, olyannyira, hogyha 1 évvel is idősebb volt nálam a srác, már el kellett utasítanom. 18 évesen nagyon beleszerettem egy 16 éves srácba, olyan érzéseket tápláltam iránta, mint még senki iránt. Azóta annyit 'romlott' a helyzet, hogy a baráti társaságban én vagyok a legidősebb, egyetemen nem tudok elbeszélgetni, illetve megérteni magam a szaktársaimmal, régi ismerősök szerint külsőre és viselkedésügyileg is megváltoztam. Valóban én is érzem a változást, egyrészt voltam már nálam 3 évvel fiatalabb sráccal, amit régen egyszerűen el sem tudtam volna képzelni, illetve folyton újabb és újabb dolgokat fedezek fel magamról.
Ez a változás miért mehetett végbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!