Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon csak túl gondolom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak túl gondolom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Íme a nyelvtanilag javított szöveg:

"Sziasztok! Megismerkedtem egy 22 éves kollégista lánnyal. Megbeszéltük az első találkozót, majd feltette azt a kérdést, hogy itt aludhat-e nálam. Mondtam, hogy ha szeretne, nyugodtan. Találkoztunk, hosszasan beszélgettünk, majd kiderült, hogy ő még szűz. Fura volt, hogy szűz létére nálam akar aludni, ezért rákérdeztem. Azt mondta, neki mindegy, hogy szerelemből veszíti el a szüzességét vagy sem. Este hosszasan simogattam, majd megkérdezte, hogy lesz-e valami, vagy mi a tervem. Kérdeztem, miért? Azt mondta, ha nem lesz semmi, és csak fölöslegesen izgatnám, akkor megharagszik. Élvezésig nyaltam, de szexet nem akart, mert elsőre túl gyors neki.Így csak pettingeltünk. Hajnali 3-kor felkelt, és megkérdezte, nem gond-e, ha hazamegy, mert nem tud aludni, és délben kezdődik az órája. Mondtam, nem igazán örülök annak, ha este egyedül mászkál, de ha menni akar, menjen. (Vonattal másfél óra az út.) Kicsit furán érzem magam. Puszival és bocsánattal távozott azt mondta ha felkell ír. Vajon csak kihasznált engem, vagy lehet, hogy valaki máshoz sietett?" Vagy csak túlgondolom?

szept. 26. 04:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg valami neki nem tetszett az estében, amit nem akart elmondani.
szept. 26. 06:40
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Kihasznált? Vazze, p*ncit nyalhattál, ez hol kihasználás?...
szept. 26. 08:29
 3/20 anonim válasza:
30%
Azért ment el mert másra vágyott. Nem veled volt baj. De lehet azt akarta hogy vad,durva,legyél vele és nem szado mazora gondolok. Sok ilyen lány van csak titkolják.😉
szept. 26. 08:49
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Írt azóta?
szept. 26. 10:22
 5/20 anonim ***** válasza:
Minek sietett volna hajnali 3kor máshoz? :D Ne hari, de rohadtul paranoiás vagy. Ebből csak annyit tudunk, hogy messze nem szerelmes beléd, talán még kifejezetten nem is érdekled.
szept. 26. 12:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A nők sokszor ellentmondásosak. Lehet azt akarta, hogy alaposan dugd meg, de közben valami nem tetszett neki és inkább hazament.
szept. 26. 12:50
 7/20 gabor49 ***** válasza:
100%
nyalhattal egy szűz lányt szerencsés vagy
szept. 27. 04:21
 8/20 cinderella_ ***** válasza:
52%

22 éves? Szűz? Aki első alkalommal már nálad akar aludni?

Valamire biztos kíváncsi volt. Lehet nem fiúra vágyik és ezen hajnali 3-ig rágódott...

Jelentkezett már?

szept. 27. 11:01
 9/20 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést elhittem.
szept. 27. 11:04
 10/20 anonim ***** válasza:
Engem egyszer visszautasított egy szűz lány a koliban. Hajnalban feküdtünk egymás mellett úgy hogy közben merev voltam. Szex nélkül visszamentem a szobámba, aztán fél évig irogatott hogy menjek át hozzá mert már akarja. Nem mentem és meg is haragudott. :D
szept. 27. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!