Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy tanárom?
Kaland lesz nem komoly.
Ő láthatóan élvezi a játékot, rutinos és tudatos.
Jelezd neki, hogy benne lennél.
Ő teremti a lehetőségeket, neked kellene reagálni.
Ha csak a tekintetével keres, akkor ugyanúgy, ahogy más pasikkal is szemezel, mondjuk egy buliban, vagy akár a suliban.
Ha téged választ, mosolyogva a szemére hányod, hogy már megint te?
Ha ő túl sokáig ér hozzád csináld azt te is.
Vagy állj hozzá túl közel.
Ha mosolyog rád mosolyogj vissza.
Ha megkérdezi hogy vagy, mond azt, hogy ma nem túl jól. Az már egy beszélgetés. Meg jövő hétfőn is, mikor megkérdezheti, hogy megoldódott-e.
Nem diákként, nőként annyi eszközöd van, hogy minden napra jutna más, akkor is, ha nem csak egyszer látod.
Csak használni kell őket. Legalább annyira, hogy rá reagálsz.
Én nem mennék bele már ilyenbe.
Velem is szórakozott az igazgató, aztán suli után 1 évig találkozgattunk.
Egy borzalom volt.
Ma már nem kéne olyan pali aki bármi okból is felettem állónak érzi magát.
Mert sajnos a kapcsolatban is ugyanez volt.
Neki voltak elvárásai, feltételei, én nem számítottam.
Tanárral soha többet.
Ne csinald!!!
Voltam nagyon hasonlo helyzetben, annyi kulonbseggel, hogy nalam meg a korulottem levok is felfigyeltek rank. Mindenki mondta, hogy folyton engem nez, le sem veszi rolam a tekintet, mosolyog stb. Ez ment honapokig, de nem lepett.
Megelegeltem, es megszerveztem, hogy pont egy adott helyen, adott idoben egyedul "kapjam" el.
Nos, egybol lekoptatott azzal, hogy o eszrevette, hogy en tobbet akarok, de neki van valakije. Kb. ugy esett ki, hogy en voltam a kis nyomulos.
"Többször becézget minket (pl kedves) de engem sokszor hívott gyönyörűmnek vagy drágámnak. "
Szamomra nem szimpi. Mindenkivel incselkedik, lehet, hogy imponal is neki, hogy a fiatal lanyok oda-vissza vannak erte. O ezzel tisztaban van hidd el, es azzal is, hogy nemcsak neked tetszik a csoportbol. Ebben biztos lehetsz, hogy nem te vagy az egyetlen titkos rajongoja .
En elengednem, de te tudod..
Direkt húzza az agyad, a többit a fantáziád kirakja ettől lesz igazán izgalmas. A megfoghatatlan, idealizált személy, aki jelenleg a tanárod. Ezt nem árt észben tartani!
Szóval, ha a pozíciójával visszaél egy tanár nem jó ómen. Alá-fölé rendelt viszony, etikátlan.
Tudom, hogy jólesik ha gyönyörűnek, kedvesnek, drágámnak nevez valaki, de én helyre tenném a helyedben. Nyugodtan mond meg, mindenki előtt, hogy szólítson a neveden, mivel nem vagytok kapcsolatban. Határozottan, na azt kamillázd meg, hogy kijön a szeme, mint a csigának. A nyuszi nagyon könnyen kiugrik a bokorból.
Én szerintem sem félreérthető igazság szerint. Vannak nőkben is olyanok akik becézgetnek, rá vannak szokva, de semmit sem jelent az egész.
Másrészt attól, hogy végigsimított a hátadon attól még nem akar megdugni ténylegesen.
Lehet felállt neki RÁD SZINTÉN mint a többi diákra, DE akkor SEM DUGNA MEG.
Te magad leírtad, hogy professzionális, komolyan veszi a munkáját.
Majd pont miattad tesz kivételt és rizikót vállal hogyha kiderülne, hogy kefélget kirúghatják, oda a hírneve.
Hol élsz te? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!