Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a fontosabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a fontosabb, lényegesebb egy tizenéves fiúban?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok: Külső,belső,értelem,ruházat stb..

Melyiket választanátok:

1.Jól néz ki,Bunkó

2.Eléggé csúf,esetleg valami külső probléma.. viszont kedves, lehet vele beszélgetni,szeretnivaló

Bocsi a fogalmazásért :)

2010. nov. 3. 18:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

na arra befizetek:( xd

önbizalom:nincs

leszólítani nem mernék senkit..meg is tenném pofára esnék..

nekem sajnos ez marad.. annyira utálom magam..az már nem igaz

2010. nov. 3. 19:22
 22/29 anonim ***** válasza:

Szia!:)Szerintem pár hónapja még nem ezt a választ adtam volna, de mostmár azt mondom, hogy inkább legyen a fiún egy kis szépséghiba, minthogy tapló legyen velem. Rengeteg bunkó sráccal volt dolgom, és mostmár az életkedvem is elmegy tőlük... És elárulom neked, hogy éppen most figyeltem fel egy feltűnően nagy orrú srácra, az arcbőre sem olyan szép, de nagyon kedvesnek tűnik és okos... és szerintem helyes is. Úgyhogy fel a fejjel, sok lánynak bejön ez, és mi sem csak a külsőt nézzük! :)

14/L

2010. nov. 3. 19:23
 23/29 A kérdező kommentje:
hát jó:( de hogyan ismerjek is meg bárkit.. visszahúzódó vagyok.. és első kinézetre is ki gondolná milyen vagyok..áá :(
2010. nov. 3. 19:33
 24/29 anonim ***** válasza:

19:23-mas vagyok.

Ismerkeni bárhol tudsz, kitalálsz valamilyen ürügyet és annyi..:) De neked inkább a súlyos önbizalomhiánnyal van bajod... Szerintem indulj ki belülről, tuningold fel magadat! Osztálytársaid közül biztosan akad 1-2 lány, aki kedves, aranyos..beszélgess velük! Hidd el, nem fogják visszautasítani a beszélgetést, ha mondjuk megjegyzed hogy ez meg az a tanár milyen köcsög volt :D

Aztán, ha szereztél lányhaverokat, sokkal könnyebben fogsz tudni kezdeményezni, ismerkedni, mert nem félsz annyira a kudarctól :)

2010. nov. 3. 19:42
 25/29 A kérdező kommentje:
hóhó:) lányhaverok:( könnyű azt mondani.. oda se merek menn i hozzá.. ha ő nem szól hozzám én se kb így vagyok:(
2010. nov. 3. 19:45
 26/29 anonim ***** válasza:

Írj privátba :D

Amúgy határozottan KETTŐ

most is szerelmes vagyok egy csúnyácska(mindenki szerint az, nekem kimondottan tetszik) fiúba ... elég fura story mesélek, ha írsz privit :D

dumcsizhatunk, én megmondom mi helyes benned

Ja, hány éves vagy?

15/L

2010. nov. 3. 19:57
 27/29 anonim ***** válasza:

azért van a "jól kinéző" pasiknak barátnőjük mert nekik van önbizalmuk és kisugárzásuk, nem félnek a lányoktól és igazából a visszautasítástól sem.

én nem vagyok egy adonisz, átlagos srác vagyok kicsit az arcom csúnya a miteszerektől meg pattanásoktól, kezelem őket már vagy 5 éve még mindig nem mult el. elkezdtem továbbá edzőterembe járni felszedtem pár kilót, de nem lettem az a tipikus nagyon izmos srác.

tök átlagos vagyok eddig, DE!

én nem félek odamenni a lányokhoz ismerkedni, szókimondó vagyok, vicces, figyelek a másikra és tudok szeretni, VAN ÖNBIZALMAM és szerintem ettől van az hogy mióta így állok a dolgokhoz több barátnőm is volt és mindig mondta valaki hogy jól néznek ki.

lehet hogy azt mondjátok hogy EGO meg stb, de ezt csak jószándékból írtam, hogy az olyan srácok akik annyira nem macsók meg latin temperamentumú szívdöglesztő izmos srácok, azoknak csak az kell hogy kicsit szívják fel magukat, legyen önbizalmuk és akkor lehet barátnőjük is.

2010. nov. 3. 19:59
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Azért nem teljesen így van, szerintem ez is egyénfüggő, bár azok a csajok, akik az önbizalmuk miatt figyelnek fel egy fiúra, lényegesen többen vannak...

Az első szerelmem visszahúzódó volt + nem valami Adonisz

így én kezdeményeztem, sőt még vissza is utasított, végül kiderült, hogy azért, nehogy csalódás érjen... :)több mint 2 hónapja vagyunk együtt

2010. nov. 3. 20:09
 29/29 anonim ***** válasza:

tiszteletben tartom de azért azt mondod te is hogy nem igy működik nagy átlagban.

szerencséje van a fiúnak hogy egy talpraesett csajnak bejön és mert kezdeményezni (annak ellenére hogy ezt a fiú kötelességeként tartják számon)

utolsó előtti voltam

2010. nov. 4. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!