Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a fontosabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a fontosabb, lényegesebb egy tizenéves fiúban?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok: Külső,belső,értelem,ruházat stb..

Melyiket választanátok:

1.Jól néz ki,Bunkó

2.Eléggé csúf,esetleg valami külső probléma.. viszont kedves, lehet vele beszélgetni,szeretnivaló

Bocsi a fogalmazásért :)

2010. nov. 3. 18:16
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Igen értem, hát elég ritka az olyan aki a "csúnyábban" választja mert normális,megértő stb stb..

viszont ehhez előbb meg kell ismernie a belsőjét.. mert nem hinném hogy egy önbizalom hiányos le merne szólítani 1 csajt és kezdeményezni..amit meg látnak rajta.. ugye hogy nem valami szép inkább szóba se állnak vele..leszarják hogy kifejezzem magam..legalábbis ezt veszem észre

2010. nov. 3. 18:26
 12/29 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Bárki bármit mondd itt, akkor is az 1-est fogják választani, mert a lányok jobban szeretik a rossz fiút aki felcsinálja őket aztán meg sírnak mert megcsalta őket. De szerintem valahogy ez már beleépült a lányokba, hogy megbocsátanak nekik és szerintem ÉLVEZIK, hogy megcsalják őket, mert izgatónak tartják és érdekesnek. Ezért a válasz: 1., amúgy 17/F voltam.
2010. nov. 3. 18:28
 13/29 A kérdező kommentje:

Na és akkor mi van ha az illető jól néz ki csak testi problémája van.. bármi.. pl:nagy orr,eláll fül vagy akármi..

ezen belül rendes,értelmes akkor melyiket választanátok?:/

2010. nov. 3. 18:29
 14/29 A kérdező kommentje:

Aha hát értem.. hát én biztos nem szeretnék felcsinálni senkit,sőt szeretkezni olyannal akit nem is szeretem.. csak lyuk van rajta és..

és gyerek is csak megalapozottan lenne.. munkahely,ház el tudjuk tartani egyéb..

2010. nov. 3. 18:30
 15/29 anonim ***** válasza:

18:23-as vagyok.

Hát, neki sem volt túl nagy bátorsága odajöni hozzám, de aztán erőtt vett magán, és leszólított. Beszélgettünk, számot cseréltünk, és elhívott találkozni(még nem randira) és tök jól elvoltunk. Aztán elvitt bulizni, táncoltunk, meghívott üdítőre, és szépen fokozatosan kialakultak a dolgok :)

Figyelj, ha bejön egy csaj, akkor menj oda hozzá, mit veszíthetsz velee?:)

amúgy korom lemaradt 15/L

2010. nov. 3. 18:31
 16/29 A kérdező kommentje:

én 15/F

Önbizalom:O na hát sajnos ilyet én nem ismerek.. annyira lerombolták hogy az már kész!

2010. nov. 3. 18:32
 17/29 anonim ***** válasza:

Még mindíg én(18:23) ha csak annyi van, hogy elállnak a fülei, meg nagy az orra, akkor tényleg semmi oka/okod nem lehet panaszra :D

Megsúgom, hogy a suli legjobb csávójának(akiért minden csaj bolondul, régebben én is) hatalmas orra van. De ettől még rohadt helyes, pont ez tesz cukivá :) És hozzáteszem, hogy nagyon visszahúzódó a fiú, barátnője sem volt még, pedig bárkit megkaphatna.

2010. nov. 3. 18:34
 18/29 Pocahonsaurus ***** válasza:
lehetsz akármilyen kedves, szeretnivaló kiscsákó, ha hiányzik a fél kezed, a kutya se szarna le
2010. nov. 3. 18:39
 19/29 A kérdező kommentje:

utolsó.. hát sajnos ez így van :/

a 15/L-nek pedig... hát annak jó sora lehet:) nekem sajnos nem valami cuki:(

2010. nov. 3. 18:46
 20/29 anonim ***** válasza:

"15/L" vagyok még midig XDD

hidd el, attól, mert nagy az orrod, nem vagy se több, se kevesebb mint azok a "tökéletesen" kinéző bunkók.

Nekem volt már dolgom néhány menő pasival, hát.. komoly kapcsoltaom egyikkel sem lett, mert elég bunkók(nem feltétlenül velem). És hidd el, majd találsz egy normális csajt, aki így szeret, ahogy vagy :))

2010. nov. 3. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!