Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt feldolgozni hogy miután elhagyott kiderült már egy ideje volt valkije mellettem illetve rájöttem engem végig csak kihasznált?
Fél éve történt, elárulva és elhagyva érzem magam, öngyilkossági gondolataim is vannak még mindig, teljesen depressziós lettem semmi nem tud érdekelni, az addig imádott hobbijaim sem tudnak már lekötni.
Voltak szakembernél is, pszihiátertől kaptam gyógyszereket és járok egy pszichológushoz is, de semmi hatását nem érzem.
Az a legszomorúbb az egészben, hogy amíg velem sokszor éreztette hogy én nem vagyok neki elég jó, az új partnerével meg olyan amilyen velem soha nem volt. Vannak közös ismerősök innen tudom akaratlanul is sajnos.
Előre kell nézni, mást nem tudsz tenni. Velem hasonló történt. Másfél évbe telt feldolgozni teljesen. Legyen boldog mással. Majd te is leszel.
Ha folyamatosan ezen kattogsz, fel fog emészteni. Semmilyen gyógyszer, szakember nem fog tudni segíteni, csak te magad tudod kihúzni a gödörből.
Gondolj bele abba, hogy ha csak becsapott, akkor jobb neked nélküle.
A legtöbb esetben nem egyik napról a másikra történik, hogy az illető szakítani akar a másikkal...általában már hónapok óta érlelődik a dolog, csak aki rajong a másikért az észre sem veszi.
Öngyilkos nem leszel.
Ezt millióan megélik nap mint nap, aztán minden megy tovább.
Ő is csak egy ember a sok közül. Megszületik lesznek érzései valakit megszeret talán valaki őt is megszereti, ők lesznek a tökéletes pár akik mindennél jobban szeretik egymást, a szokásos ő különleges ő más vele minden tökéletes stb. aztán 1 évvel később...hoppá mégsem.
Ha szakítottatok akkor minek nyomozol utána, azt már a fene megeszi ott ahol van.
ELőre nézz és keress valakit akivel jobb neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!