Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar Péter helyében ti el mernétek menni ismeretlen csajokkal? Lehet ilyen ismert emberként normálisan ismerkedni egyáltalán?
Figyelt kérdés
szept. 22. 17:54
11/14 anonim válasza:
Nem uncsi még ez a paprika jancsi csávó? Se nem néz ki jól, a stílusa baromira taszító, ezt a fószert nem kell lejáratni, értelmes embereknél egy nulla. Mint férfi, még nagyobb nulla. Lázongó, tipikus magyaroknak maga az Isten, de a tipikus magyarok sosem fogynak el, nekik sosem esik le hogy mindig mindenki átb*ssza őket, semmiből nem tanulnak.
12/14 anonim válasza:
Ha már a másik átbaszott minket, nem értem miért nem lehet megpróbálni a másikat. Ha már ő is átbasz minket😁😂
13/14 anonim válasza:
12. Szerintem csak nyitott szemmel kellene élni. A politika nem köz, hanem magán szektor a szó legszorosabb értelmében. Most hogy melyit mit ugat a másik ellen, szerintem teljesen mindegy. A politikai pálya csak igazi, taj parasztok játszótere, hogy ki hogyan, milyen gyorsan tud milliárdos lenni. Inkább ott a baj, mikor ezek köré birkuci nyájak gyűlnek, majd egymást gyűlölve, gyűlölködve élnek. A magyarnak, vagyis ennek a évszázadokon át züllesztett, felhigított, istentelenített magyarnak nem való a vezető szerep, mert kizárólag csak önmagával törődik. 100/98 kisember is.
14/14 anonim válasza:
Egy próbát akkor is megérne, rosszabb már nem lehet ennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!