Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem 3 éve, hónapokig nem is szoktam látni, nem is fogom.. Ugye sose fog elmúlni, ha nem szerethetek másba?
Dehogynem múlik el. Valamiért mégsem vagytok együtt azzal a másikkal. Ha tudat alatt is végre belátod, hogy hiábavaló, talán abbamarad.
Vagy pszichológushoz kell menni.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Pszichológuson már én is gondolkoztam, de anyagilag sajnos szóba sem jöhet, meg olyan helyen lakunk, ahonnan nehezen lenne elérhető. Ha esetleg a neten lenne valami normális ilyen lehetőség, az jó lenne.
A párom azt jelenti, hogy a férjem. Elég régóta. És gyerekeink vannak, akik a legfontosabbak mindkettőnknek. Amikor balesete volt az egyiknek, eszembe se jutott ez a szerelem.
A férjemmel úgy jöttem össze, hogy egy visszautasítás után egy éjszakát gondolkoztam, megöljem-e magam, és úgy döntöttem életben maradok. Ez nagyjából azt jelentette, hogy nem várok arra, hogy viszont szeressen végre vki, hanem adok esélyt annak, akinek kellek. 3 nap múlva szerelmet vallott a jelenlegi férjem, aki akkoriban eléggé kivert kutya állapotban volt mindenféle szempontból.Tudtam, hogy tudom szeretni, és segíteni is neki. Szerintem boldoggá tettem. Nagyon régen nem szorul már rám. Sokat gondolkoztam azon, jobban járt volna-e, ha visszautasítom. Talán talált volna vkit, aki szerelmes is belé. Talán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!