Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám sugallni neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám sugallni neki hogy többet szeretnék de nem egyéjszakás kalandot?

Figyelt kérdés
Többször találkoztunk már a bulihelyen mikor barátainkkal voltunk és úgy érzem ő is közeledik, de attól tartok csak az egyéjszakás érdekli. Lehet csak én gondolom túl a dolgokat.. mert szokásom. Hogyan tudnék úgy nyitni felé hogy ismerkedés érdekel és nem csak az este?

szept. 18. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Jóhogynem már a közös gyerek nevét nem tervezed csak mert rádnézett vki. Jezus. Megértem miért menekülnek a pasik
szept. 18. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Egész egyszerúen mondd azt neki, hogy te komoly kapcsolatot keresel. És kész.
szept. 18. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval bulizni már nagykorúak vagytok de semmi egyéb nem telik tőletek?
szept. 18. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A száddal. Az egész állatvilágot tekintve kiemelkedő kommunikációs képességet tudhatunk magunkénak, használd ki.

(Illetve még chatelni is tudunk, nahát)

szept. 18. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha jó az rgyéjszakás, akkor úgy is több lesz belőle... ha szar, akkor meg úgyis mindegy.
szept. 18. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Honnan tudod, hogy lesz vele olyan jó, hogy többször is akarod majd?

Meg ha nem is ismered, honnan tudod, hogy járnál-e vele?

szept. 18. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Hat nem tudom.

Szerintem ha komolyat szeretne o is, es o a srac, akkor mar lepett volna az iranyodba a bulizason kivul is.

Ha elmondod neki, hogy komolyat akarsz, miert ne kamuzna rola, hogy is, csak azert, hogy megfektessen?

szept. 18. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Nőként írom, hogy szerintem úgy, hogy kommunikálsz...

"Kedves Józsi, sokszor jössz ide hozzám, mit szeretnél?"

Aztán ha bunkó, vagy tényleg egyéjszakásra próbálkozik, akkor elhajtod :D

szept. 18. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

10 folyt

Csak vigyázz arra, hogy nehogy valami porhintés legyen, hogy perszeee ő komolyat akar, aztán a vége az, hogy ágyba akar vinni. Hagyj kellő időt az ismerkedésre, és akkor kiderülnek az igazi szándékok.

szept. 18. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!