Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg e lehet érezni egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg e lehet érezni egy másik ember vonzalmát? Vagy minek nevezik ezt?

Figyelt kérdés

Akit életünkben először láttunk élőben. És csak egy véletlen találkozás történt. Nem tudatos párkeresés alapján találkozunk vele, hanem csak szimplán úgy hozza az élet.

Még életemben nem éreztem ilyet. Furcsa és egész testben bizsergő érzés /nem a szexuális részére gondoltam/ hanem egy olyan érzésre, mintha a másikből sugározna át beléd 🤪 és elönt egy furcsa melegség érzet. És egy véletlen erintkezés amiből még jobban kilehet ezt érezni. Még soha az életben nqem tapasztaltam ilyet, pedig voltak kapcsolataim.

Létezik ilyen? Hogy így meglehet ezt érezni? Vagy ez mi volt? Nem ismerem az illetőt, de ezt nem kérdezhetem meg tőle. Gondolkodtam hogy nem e a kepzeletem játszott, de volt valami vibrálás a közelsége közben.

Lehet nevetségesen hangzott ez most.

szept. 13. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Meg lehet, de felesleges túlértékelni. Többnyire aki jobban érzi a vonzalmat, azt tükrözi vissza a másik egy enyhébb vonzalommal. Sose fog úgy vágyakozni, mintha benne ébredt volna előbb a vonzalom. Szóval nagy eséllyel csak reagál a vonzódásodra és ezt érzed, de igaziból te vonzódsz jobban. Felesleges bele többet képzelni. Bár minden kapcsolat olyan, hogy az egyik jobban vonzódik.
szept. 13. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Ez csak benned létezik, és kivetíted a másikra. Gondolj bele, nem fura, hogy ezt mindig vonzó emberektől érezzük? Pedig csúnyák is vonzónak tartanak, de beléjük nem képzeled be.
szept. 13. 23:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam annyira figyelgetni az embereket. Csak ezt azért tartom furcsának, mert senkinél nem tapasztaltam ezt. Egyébként se lehetne köztünk semmi. Nem is gondoltam túl.És egy pillanatban volt egy összenézésünk, láttam rajta hogy zavarban volt és nagyon elpirult. De én semmit nem kezdeményeztem, kihívó sem voltam, mert alapból sem vagyok ilyen típus. És igazából külsőre sem mondanám hogy az esetem. De mégis volt valami, ami jött és ment, mert utána már kerültem még azt is hogy rá is nézzek, mert ő egyébként úgy nézett rám mintha belém látna és az a kutató pillantás le és fel aztán szó szerint a szemembe nézett, annyira zavarba jöttem tőle. És még lesz találkozásom vele munkából kifolyólag.
szept. 13. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
De, külsőre az eseted. Aki megtetszik, az az eseted.
szept. 14. 02:50
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Van ilyen. Velem egyszer fordult elő, egyedül voltam, de nem is kerestem senkit. Úgy is voltam épp öltözve, és a hajam is jajj milyen, hogy nem érdekelt hogy nézek ki, eszemben sem volt ott abban a helyzetben bárkit felszedni. És mégis egy pillantás alatt jött egy érzés, mintha ezer éve ismerném, később ő is ugyanezt mondta. Külsőre olyan volt, hogy utcán simán elmegyek mellette. Sajnos felesége volt, de hat évig tartó őrült szerelem lett belőle, aminek végül én vetettem véget.
szept. 14. 05:30
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Igen, meg lehet érezni. Mindened bizsereg, úgy érzed, a vesédbe lát. Ahogy 5-ös írja, mintha ezer éve ismerném!
szept. 14. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen két éve nekem is volt hasonló érzés, de nem vibrált annyira csak egy kicsit.

De aztán nyugtáztam magamban, hogy jeggyűrű van a kezén, tehát nős. Innentől kezdve úgy is kezeltem, hogy távolságtartó voltam.

Ez volt olyan május vége, június eleje 2022.-ben. Még abban az évben összejöttem egy régebbi ismeretséggel, aki már nagyon régen vonzott. És talán még soha "igazibb" találkozásom nem volt...

szept. 14. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:
29%
Ez amolyan kipróbálnám milyen lehet vele a szex...
szept. 14. 08:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Én is éreztem már ezt, amikor egyből szimpatikus valaki, megtetszik.
szept. 14. 08:54
 10/10 A kérdező kommentje:
8: nem mondanám hogy ez. Ez nem testi szintű érzelem volt, valami másabb.
szept. 14. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!