Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minek kellek ennek a csávónak?
Szeretők vagyunk, de sose akar menni velem sehova se strand kirandulas mozi bármi. A feleségevel természetesen megy.
Igazából alig szexelünk, szóval aztsem mondhatom hogy tipikus szeretői kapcsolat mert szexre kellek. Amit csinál jön fel hozzám, alszik tvzünk kicsit beszélgetünk aztán megy.
Már idegből irtam ki a kérdést.....
Amúgy pofátlanságnak tartom azt is hogy elalszik nálam, pedig kis időre találkozunk megtisztelhetne hogy nem alszik hanem velem foglalkozik. Otthon nyilván nem alszik napközbe mert a család életébe jelen kell lenni. Mondanám h otthon kéne aludni mert a családdal0-24 be együtt vannak, de ott nem alszik csak nálam.
Sose lep meg semmivel akár 1 csoki vagy valami, sose tervez programot, nem is nagyon szexelünk. Akor szerintetek minek vagyok neki?
Igazábol olyan mérges vagyok h kedvem lenne megszivatni, visszaadni neki az érdektelenséget csak az a baj nem tudom mert olyan bamba nem tűnne fel neki, vagy lesz*arná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!