Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minek kellek ennek a csávónak?
Szeretők vagyunk, de sose akar menni velem sehova se strand kirandulas mozi bármi. A feleségevel természetesen megy.
Igazából alig szexelünk, szóval aztsem mondhatom hogy tipikus szeretői kapcsolat mert szexre kellek. Amit csinál jön fel hozzám, alszik tvzünk kicsit beszélgetünk aztán megy.
Már idegből irtam ki a kérdést.....
Amúgy pofátlanságnak tartom azt is hogy elalszik nálam, pedig kis időre találkozunk megtisztelhetne hogy nem alszik hanem velem foglalkozik. Otthon nyilván nem alszik napközbe mert a család életébe jelen kell lenni. Mondanám h otthon kéne aludni mert a családdal0-24 be együtt vannak, de ott nem alszik csak nálam.
Sose lep meg semmivel akár 1 csoki vagy valami, sose tervez programot, nem is nagyon szexelünk. Akor szerintetek minek vagyok neki?
Igazábol olyan mérges vagyok h kedvem lenne megszivatni, visszaadni neki az érdektelenséget csak az a baj nem tudom mert olyan bamba nem tűnne fel neki, vagy lesz*arná
Nem cigány, és azt sem értem ha jó otthon minden van program a feleségevel akkor minek vagyok neki. Még aztse lehet mondani hogy a szex mert sokszor nincs kedve szexelni. 1 ilyen embernek akkor minek a szerető? Sokszor ugy megmondanám neki ne jöjjön mer halálra untat csak hiányzik a társaság mert amugy kopp egyedül vagyok és maga a tudat hlegalább van 1 ember az életembe aki néha rámnez, mert senkim sincs konkrétan, így legalább nem érzem magam árvának ha jön,
Nemtudom mit kéne csinálni hogy kicsit odategye magát.
Igazzábbol nem érdeklem latszik ez rajta ha lenne valakim az se érdekelné, csak tényleg nemtudom minek jön vagy mire tart engem. Vagy ha nem érzi jól magát velem miert nem jelzi. Azért ha az embernek nem jó valami azt komunikálja valahogy de ő olyan zárkózott nem tudok vele még kettőnkröl se beszélni. Ha mondom menjünk valahová nincs kedve stb . Szerintetek mit csináljak hogy ez változzon valamilyen jrányba?
5össel értek egyet, gondolom azért mentél bele, hogy jól érezd magad , mivel már nem érzed úgy a dolgokat ezért egyszerűbb lenni dobni a dolgot. Keress egy olyan pasit aki törődik veled odafigyel rád és ki is elégít rendesen ha arról van szó ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!