Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire érdemes hallgatni általában?
Szívre vagy az észre?
Ti mire szoktatok? Melyik vált be? :D
Az eszemre kellett volna, de eddig még soha nem sikerült. Legalábbis az elején nem, és mikor észhez tértem, nagyon nehéz volt kiszállni belőle.
N
Szerintem mindkettore kell. Nem jo egy csak tudatos kapcsolatban benne lenni, ahol nincsenek erzelmek es csak az eszervek miatt vagy a masikkal.
De az sem idealis, ha csak a szivedre hallgatsz es olyannal vagy egyutt, aki bar nem jo hozzad, vagy minden lenyeges dologban kulonboztok, megis vele maradsz, mert “szereted”.
Mindketto egyforman fontos, de az emberek valahogy azt hiszik, ha egy kis tudatossag is van benned a parkereses/ismerkedes/parkapcsolat alatt, az valami ordogtol valo dolog, holott pont ezek a kapcsolatok a legkiegyensulyozottabbak, legszeretobbek es legharmonikusabbak.
Akkor jó, ha "üzen a szíved", de nem nyomja el az agyad.
Szívvel és fejjel is ott kell lenni egy kapcsolatban.
#5 nem mindenhol ugyanúgy néz ki a kezdet, hogy rózsaszínben látsz mindent. 3 komoly kapcsolatomból 1-nél volt nálam lila köd, amikor az agyam hiába küldte az infókat, elnyomta a szívem.
Egynél az agyam volt a dominánsabb, ott végül ki se alakultak rendesen az érzelmek, anélkül meg nehéz volt benne maradni a kapcsolatban.
A harmadiknál (jelenleg is tart) pedig összhangban van az elmém és a szívem, együtt dolgoznak már az elejétől kezdve. Ez a legjobb szerintem.
Mindegy, mire "érdemes". Én mindig csak a szívemre tudtam. Akkor is, mikor mindenki más hülyének nézett.
És boldog vagyok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!