Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire érdemes hallgatni általában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire érdemes hallgatni általában?

Figyelt kérdés

Szívre vagy az észre?

Ti mire szoktatok? Melyik vált be? :D

szept. 12. 07:47
A kérdező szavazást indított:
Szív
Ész
19 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Az eszemre kellett volna, de eddig még soha nem sikerült. Legalábbis az elején nem, és mikor észhez tértem, nagyon nehéz volt kiszállni belőle.

N

szept. 12. 08:03
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Amikor nagyon szép, magas és jó humorú férfire akadok, akkor a szívemre hallgatok 🤪😍
szept. 12. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem mindkettore kell. Nem jo egy csak tudatos kapcsolatban benne lenni, ahol nincsenek erzelmek es csak az eszervek miatt vagy a masikkal.

De az sem idealis, ha csak a szivedre hallgatsz es olyannal vagy egyutt, aki bar nem jo hozzad, vagy minden lenyeges dologban kulonboztok, megis vele maradsz, mert “szereted”.

Mindketto egyforman fontos, de az emberek valahogy azt hiszik, ha egy kis tudatossag is van benned a parkereses/ismerkedes/parkapcsolat alatt, az valami ordogtol valo dolog, holott pont ezek a kapcsolatok a legkiegyensulyozottabbak, legszeretobbek es legharmonikusabbak.

szept. 12. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Akkor jó, ha "üzen a szíved", de nem nyomja el az agyad.

Szívvel és fejjel is ott kell lenni egy kapcsolatban.

szept. 12. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
#4 Igen, csak ez a kezdet kezdetén nem igazán kivitelezhető. Egyvalakit ismerek, akinek úgy tűnik, sikerült, legalábbis kívülről úgy néz ki.
szept. 12. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

#5 nem mindenhol ugyanúgy néz ki a kezdet, hogy rózsaszínben látsz mindent. 3 komoly kapcsolatomból 1-nél volt nálam lila köd, amikor az agyam hiába küldte az infókat, elnyomta a szívem.

Egynél az agyam volt a dominánsabb, ott végül ki se alakultak rendesen az érzelmek, anélkül meg nehéz volt benne maradni a kapcsolatban.

A harmadiknál (jelenleg is tart) pedig összhangban van az elmém és a szívem, együtt dolgoznak már az elejétől kezdve. Ez a legjobb szerintem.

szept. 12. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, teljesen egyet ertek, en is igy vagyok mar harom eve, semmire el nem cserelnem soha ♥️
szept. 12. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az eszemre hallgattam, nagyon fájdalmas.
szept. 12. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Mindegy, mire "érdemes". Én mindig csak a szívemre tudtam. Akkor is, mikor mindenki más hülyének nézett.

És boldog vagyok.

N

szept. 12. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!