Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor visszavonulok mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor visszavonulok mindig elkezd teperni ertem, ez mitol van? 24L

Figyelt kérdés

Amikor nem erzi hogy vagyok neki elkezd teperni ertem. Ha nem irok vissza megorul, olyankor rossz neki.

De most pl haragszok ra, es ilyenkor vissza sem akar irni mert egyaltalan nem lelkis, varja hogy beszeljem meg magammal, azt hiszi hisztizek. Holnaptol nem irok neki, es akkor majd elkezd irogatni, mert mindig ezt csinalja. Ha nem foglalkozok vele megijed vagy mi ez az egesz?

De igy hogy irok neki es probalok vele beszelni, ilyenkor nem ir.

Kicsit mar unom ezt. Mit kellene csinalnom? Nem azt momdom hogy alapjaraton nem orul meg ertem, mert akar engem csak az ilyen helyzetekben nem foglalkozik velem mint most. De ha visszavonulok akkor meg nem hagy..

28 eves.

2 honapos kapcsolat

szept. 8. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ez egy normális, boldog párkapcsolat? Ne marcangold már magad, kérlek.
szept. 8. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Jol megvagyunk.
szept. 8. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Kell a szex.
szept. 8. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Birtoklási vágy.
szept. 8. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha levennel mindkettotok eletmorabol 10 evet fejenkent, akkor lennetek okes erzelmi szinten. De ez 24 es 28 evesen ultra gaz, plane egy ket honapos “kapcsolatban”🤣
szept. 9. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!