Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parkapcsolatban mennyi ido utan kezd a szexualis vonzalom csokkenni?

1. Bárcsak így lenne! Ja, a nőknél igen. Boccs!
Nálunk nincs szex, nőt meg már évek óta nem találtam, mármint szeretőt. Pedig egy időben kiírtam hogy havi 200EFt-ot adok heti egy találkozásért, ahol a szex se feltétel, én ismerkedni szerettem volna. Semmi. Kifejezetten házas, elhanyagolt nőt szerettem volna, nem alpári stílussal, hanem intelligens emberek módján ismerkedni. Semmi.

14.
Meg fogsz lepődni, de mégis elkelnek az ilyen pasik. Adott átlag apu,-szerintem (férfi szemmel) manó fej, szakáll, dadbody, 170 magas kb..
Átlag anyu, intelligens arcberendezés, átlag anyu test,de nem elhanyagolt, igazi 30-as milf, akivel nem az összebújós együttléteket képzeled el, hanem azt a csatakos töcsit, amikor azt kéri, hogy ne keféld, hanem büntesd a bránerrel.;)
Viszont problémás a nő, level 1-es karen. Két okos gyerek. Elválnak. A pacek egy éven belül felszed egy 5 évvel fiatalabb, szög egyszerű, nagy mellű anyukát, pikk-pakk összeköltöznek és 3 gyerekes mozaik családot alkotnak. Most itt tart a történet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!