Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok a parom csaladjaval lakni de o nem akar albetbe jonni ha valasztas ele allitom talan eszhez ter?
Valasztas ele allitanak hogy vagy jon vagy akkor maradjon otthon a csaladjaval mert en nem megyek oda es vege a kapcsolatnak.
Hatha igy eszhez terne..
Ossze akarunk koltozni aztan ossze is hazasodni. O azt akara menjek naluk lakni, de en nem akarok. En nem fogok senki hazaba lakni, nagyon sokan vannak, nem fogok annyi emberhez alkalmazkodni, nem a csaladjaval akarok elni hanem vele. Ezt neki kicsit finomabban szoktam mondani.
Az az indoka, hogy azert nem akar alberletbe jonni mert nem birná hogy nincs udvar, megfulladna.
Pedig ameddig nem tudunk hazat venni, valahol lakni kell ez csak par honap. Es en naluk nem fogok. En nem ilyen gondolkodasu vagyok.
Nem tudom eszhez terne e ha valasztas ele allitanam.
5-ös, úgy venni házat, hogy még együtt sem éltek, nagyon rizikós.
A családjához viszont én sem költöznék.
Hogy "észhez tér", azért az egy erös szöveg. Attól, hogy nem akar albérletre költeni, még lehet normális gondolkodású. Lehet, hogy ö meg azt gondolja, hogy neked kéne észhez térni, hogy náluk jóval olcsóbban is lakhatnátok, jobb körülmények között (kert). Gondolom a családjánál lakni nem kerülne egy albérlet árába.
Választás elé se kellene állítani, mert lehet, hogy a végén te koppansz. Mit szólnál, ha visszafelé sülne el, vagy ideköltözöl a családomhoz, vagy szevasz? Szerintem te is meglepödnél. Nem kellene ennyire magas lóról beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!