Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőcsábász férfi művészi vénával rendelkezik, a nők elnézőbbek vele, mint azokkal, akik szintén nőcsábászok, de bennünk nincs művészetre való hajlam?
Tehát, ha egy nőcsábász férfi: fest, rajzol, veseket, regényt ír, hangszeren játszik, énekel stb. - ezek közül az egyik, vagy egyszerre több is, a nők elnézőbbek vele?
Pl. a megcsalást jobban megbocsátják?
Tapasztalataim szerint nem érdekli ez a nőket semennyire se.
A barátnője elmondta neki, hogy méretes farkam van, kitartóan állat módon dugtam hajnalig, van lakásom, kocsim, ágyba vittem a reggelit neki, kedves voltam végig, meg Tejszínhabot fújtam a punijára majd lenyaltam és ennyi. Plusz magas izmos jópasi vagyok.
Ki akarja próbálni ő is.
De ilyenek, hogy királyul gitározok, vagy hogy szeretem a munkámat stb azt magasról lesza rják. A nőket nem érdeklik ilyesmi dolgok.
Ha ez így van, akkor igazam van abban, hogy nőcsábásznak kell lenni, és szükségtelen megnősülni.
"Tapasztalataim alapján"...
Mennyi idős vagy te és a tapasztalataid?
18?
Abszolút jó szándékkal írom, hofy próbálj esetleg nőkkel is ismekedni, ne csak "csajszikákkal" ;D
13.
47 éves vagyok.
Am van egy kislányom is.
És az igaz, hogy nem csajszikákkal kellene ismerkednem, hanem igazi nőkkel.
Volna jelentkező am.
De szexuálisan a "csajszikák" vonzanak.
És 47 évesen már lassan harangoznak nekem. Így is már egyre több visszautasítást kapok tőlük, pedig ilyen régebben ritka volt.
Szóval nehéz ez.
Mert a csajszikák alapból nem igazán szeretik a gyerekeket... Ezért szoktam kidobni őket, vagy ők engem.
Mert ők dugni meg inni akarnak velem. Nem elmenni 3asban egy gyerek programra.
És azért is nehéz, mert szexuálisan nem vonz engem az idősödő, köröm környéki női test,max alkalmakra. Tartósan nem.
Szóval nekem annyi..
Szerintem még 2 év és utána fizetnem kell majd a 20on éves puni ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!