Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi hozta el a megnyugvást ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hozta el a megnyugvást ha beteljesületlen vonzalomba keveredtél valakivel?

Figyelt kérdés
Mi volt, ami segített elengedni és enyhíteni a vágyat?
szept. 6. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Itt leirtam a 4.5.ben 7.ben en hogy állok a plátóikkal

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

szept. 6. 18:31
 2/18 anonim ***** válasza:

Hosszú idő után elegem lett belőle. Nem becsült, akkor ennyi, nem vagyok többé rá kíváncsi. Meg nem leszek senki csicskája.

Bár, hogy ez a gondolat meggyökeresedjen bennem, kellett még egy fájdalmas szakítás is! Sajnos hajlamos voltam az exbarátnőim után menni.

De ezzel a szokással is felhagytam.

Akit nem érdeklek, az után nem fogok menni.

Majd ha esetleg érdeklem őt, akkor megkeres.

Ha meg nem, majd lesz olyan, aki megbecsül.

szept. 6. 18:52
 3/18 Mrs.Chocolate válasza:
100%
Egy idő után rájöttem, hogy felesleges időpocsékolás.
szept. 6. 18:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha bevallom neki mizu! Az egyetlen bibi, hogy amire lenne éhez merszem mindig történik valami...
szept. 6. 18:59
 5/18 anonim ***** válasza:
Nálam sem múlt idő még sajnos. Detto mint 4-es! :)
szept. 6. 19:26
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Annyit mondtam neki, h én meg reménykedek, hátha lesz köztünk valami

Erre a válasza az volt, h hiába reménykedek, és h ő is sokszor kapott kosarat...

szept. 6. 20:22
 7/18 anonim ***** válasza:
#1-es, én nem veszem ilyen könnyen, de irigyellek, jól csinálod
szept. 6. 21:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nőként én is csak azt tudom írni, amiket már leírtak fentebb. Egy idő után megunod. Csak egy ember ő is, nem ér többet, mint mások.

Illetve rájöttem, hogy vonzó és értékes ember vagyok. Tudom ez most iszonyat gagyi dumának hangzik, de nálam ez tényleg fontos előrelépés volt: ha van önértékelése az embernek, akkor el tudja engedni a felesleges, vacak dolgokat az életéből, hiszen tudja, hogy jönnek jobb dolgok.

szept. 6. 21:23
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Az unalom nálam is. Valahol bánt, hogy lemondtam róla, mert nekem most először repkedtek a pillangók a gyomromban, pedig voltam már szerelmes. Ilyet még soha nem éreztem! Szomorú. Meguntam, két éve tart. Nem sikerülhet minden. Megyek tovább, értékes ember vagyok, ahogy 8-as írja. :)
szept. 7. 05:54
 10/18 anonim ***** válasza:

Rájöttem, hogy nem lehet az igazi. Én szóltam, hogy bírom őt, de ő nem lépett, pedig szemmel láthatóan vonzódik. Valami oka van ennek a tartózkodásnak.

A klasszikus felállást szeretem. Ő a férfi, én nem fogok neki udvarolni. Volt, hogy másoknál én kezdeményeztem, kapcsolatok is lettek belőle. Hiányzott azokból mindig az udvarlás, ezért többet nem csinálok ilyet.

szept. 7. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!