Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már neked is olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már neked is olyan, hogy meglepődtél, hány éves akit randira hívtál, mert nem annyinak saccoltad? Meséljetek!

Figyelt kérdés
24 vagyok, és mikor randira hívtam a barátnőmet, azt hittem 21-22 éves lehet, de 28. Összejöttünk, nem vágott padlóhoz a kora. De több, mint 5 évet letagadhatna. Viszont ez még semmi. Szabin vagyunk, elvitt haza bemutatni, tudtam van egy 19 éves húga meg egy 32 éves nővére. Először a "húgával" találkoztam, erre kiderült az a nővére... Hogy a szarba, 20-21-nek néz ki maximum, valójában meg 32 és gyereke van... 10 évet letagadhatna. Az igazi húga a 19 éves szintén 20-nak néz ki, ő más tészta.
szept. 6. 10:33
 1/8 A kérdező kommentje:

A barátnőm ez a magas vékony típus, arca meg alkata miatt néz ki fiatalabbnak. Arca olyan normális, szép.

Az extrémen fiatalabbnak kinéző nővére meg ez az alacsony vékony típus, szintén arca is hozzátesz, hogy hosszú haj, szemüveg, giganagy szemek.

szept. 6. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is így 28 évesen gyakran néznek 20 körülinek. Egészséges életmód és alacsony/vékony testalkat teszi. Pasikat viszont általában jól meg tudom saccolni korra. Sose volt olyan, hogy 5-10 évet mellé lőttem volna.
szept. 6. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Egy 40 éves nő el randiztam, a fotóin klasszul nézett ki.

Egy agyon kikent, ráncos rém jött el, ráadásul fosta a szót, de nem sokat mondott, semmit nem kérdezett rólam, nem érdekeltem.

szept. 6. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen elkérték a személyit,ha cigit vettem.Most is fiatslabbnak néznek 5-8 évvel.40 vagyok.
szept. 6. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem 20-25 közé szoktak saccolni, szóval 20 körülinek néznek. Mikor elmondom, hogy 32 éves vagyok meg szoktak lepődni az emberek. Alacsony nő vagyok, viszont nem vagyok vékony. Amikor megismerkedtem a párommal, azt hittem, hogy fiatalabb nálam, ő is fiatalabbnak gondolt engem, aztán kiderült, hogy 2 évvel idősebb nálam, róla sem gondoltam volna, de örültem neki.
szept. 6. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem a koruk erdekel.
szept. 6. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

28 éves nő vagyok, de rendre 20-21nek néznek. 😅 Szimplán genetika

Amúgy működő kapcsolat volt? Mert most van alakulóban nekem is egy hasonló korú sráccal, kicsit aggaszt a korkülönbség nem e lesz baj.

szept. 6. 19:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Még tart a kapcsolat 7-es, inkább a személyiséget nézd, azt nem teljesen befolyásolja a kor. Ha kijönnek a korkülönbséges gondok, akkor éretlen a pasi.
szept. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!