Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy nagyon meglepődtetek, mert titokban valaki szerelmes volt belétek?
Én nem vagyok a lányok kedvence...
Mégis volt általánosban egy nagyon ronda csak, akinek elviselhetetlen stílusa volt. Engem is folyton csesztetett(mint mindenkit). Én nem foglalkoztam vele túl sokat, szóval nem gyanakodtam.
Aztán hirtelen bejelentette, hogy szerelmes belém. Kár is volna tagadnom- k*rvára megijedtem, ezért csak annyit tudtam mondani: Nem, nem vagy az!
Ezzel lezártuk a témát, bár a barátnői sokáig mondogatták, illetve én is utólag megértettem pár dolgot.
Tényleg nagyon befostam. Egyrészt még senki sem mondott nekem ilyeneket, másrészt a csaj nagyon ronda volt.
Hát, ha szerelmes nem is volt, de egyik exem jópár évvel a szakítás után eléggé meglepett. Találkoztunk, iszogattunk, beszélgettünk, és szokás szerint piszkáltuk egymást. Én pedig elég közel mentem hozzá, és körülbelül az arcától 10 centire kezdtem mondani a magamét. Hirtelen elmosolyogott, és elkezdte, hogy nagyon bízhatok benne, hogy tiszteli a kapcsolatomat, ha ilyen közel merek menni hozzá. Őszintén szólva, köpni nyelni nem tudtam, mert meg se fordult a fejemben, hogy akár csak 1 kicsit is vonzónak találna még.
(Mielőtt bárki leribizne, nem volt semmi köztünk ezek után sem, tiszteltem annyira akkori páromat, hogy soha nem tettem volna vele ilyet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!