Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
szerintem meg nem kell rövidebb haj!
jól áll neked,ez most divat is szal..semmi baj nincs vele,
tökjól áll;):)
Még kicsit fejletlen vagy,de ezen lehet változtatni.A hajaddal nem lenne gond,ne fésüld telljesen az arcodba mert nem előnyös neked,inkább húzd el mint egy függönyt :).Az öltözködésed kapcsán lehetnél kicsit "elegánsabb",persze nem úgy értem,hogy öltönyt vegyél fel,csak igényesebbre válthatnál.A felemás cipőfűzőt szerintem hagyd a fenébe mert az csak a gyerekeknek áll jól igazán vagy azoknak akik nagyon extrémen is színesen öltözködnek,és ahogy látom te annyira nem hozod előtérbe a színeket.
Nagyon lógós,totyakos nadrágokat és pólókat ne hordj,mert szerintem az undorító.Valakinek lehet jól áll,de neked nem.Semmi szép nincs abban,ha a nadrág ülepe a bokáig ér.
Na,látjátok?Értelmesen is el lehet mondani a véleményünket anélkül,hogy megsértenénk vele a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!