Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire játszhat ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire játszhat ez a lány?

Figyelt kérdés

Régebben közeledni próbáltam egy lány felé de nem úgy alakult a dolog. Én elengedtem de sokszor olyan fura volt mert sokszor nézett. Mostanában elkezdte keresni a társaságom folyton beszélgetni próbál meg rám köszön. Én ezen meglepődtem mert mikor máskor a próbálkozásom után mikor találkoztam vele és köszöntem akkor azt mondta hogy bekaphatom onnantól kezdve akkor sem köszöntem neki ha felbuktam benne.

Mire játszhat most? Mire ez a nagy figyelem?

szept. 5. 20:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Egyébként én is félek hogy megsebezne"

Itt írtad, hogy félsz tőle.

Volt már párkapcsolatod?

Voltál már szerelmes?

szept. 8. 19:56
 22/28 A kérdező kommentje:

21#. Attól félek hogy megsebez. Magától a csajtól nem. Úgy értettem. Elnézést. Pontosítom.

Volt már valamim amit nem tudom minek nevezzek. Párkapcsolatnak semmiképp. Szerelmes voltam de mindig megszívtam akárhányszor éreztem valaki iránt így ezt nagyon próbálom kizárni az életemből

szept. 8. 20:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Azt pedig nem tudod kizárni.

Eléggé görcsös is vagy.

Lazíts!

szept. 8. 22:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Eléggé? Kegyetlenül. Sajnos nem tudom hogy csináljam
szept. 9. 02:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen görcsös voltam fiatalon, képes voltam évekig szeretni lányokat hiába, eközben szuper lányokkal nem tudtam mit kezdeni, akik engem akartak. 🤣

10 év és kinövöd! 🤣

szept. 9. 11:48
 26/28 A kérdező kommentje:
36 vagyok.....
szept. 9. 13:27
 27/28 anonim ***** válasza:
És a lány akiről beszélünk? 20?
szept. 9. 14:53
 28/28 A kérdező kommentje:
Annál jóval több
szept. 10. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!