Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire játszhat ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire játszhat ez a lány?

Figyelt kérdés

Régebben közeledni próbáltam egy lány felé de nem úgy alakult a dolog. Én elengedtem de sokszor olyan fura volt mert sokszor nézett. Mostanában elkezdte keresni a társaságom folyton beszélgetni próbál meg rám köszön. Én ezen meglepődtem mert mikor máskor a próbálkozásom után mikor találkoztam vele és köszöntem akkor azt mondta hogy bekaphatom onnantól kezdve akkor sem köszöntem neki ha felbuktam benne.

Mire játszhat most? Mire ez a nagy figyelem?

szept. 5. 20:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Lehet akkor reménykedett, hogy összejön vele a pai, aki akkor tettszett neki. De nem sikerült, vagy nős.

Nem mindegy.

Most téged akar

szept. 6. 11:28
 12/28 anonim ***** válasza:

Lehet h nem akadt mostanában neki senki, és úgy gondolkodik, ha nincs ló, jó a szamár is

Nem bántásként írom, de elég érdekes a viselkedése

Gondold át

szept. 6. 13:46
 13/28 A kérdező kommentje:

Miért látod érdekesnek?

Egyébként én is félek hogy megsebezne

szept. 7. 19:43
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha egyszer elutasított, és nem az volt az indoka, hogy volt párja, akkor most csak beéri veled.
szept. 7. 21:52
 15/28 A kérdező kommentje:
14#. Ez azért érdekes mert van valaki aki odáig van érte és tudja is. Akkor miért velem éri be?
szept. 7. 22:02
 16/28 anonim ***** válasza:
Versenyeztetni akar benneteket. Kíváncsi rá, hogy érdekled-e még. Szívasd egy kicsit, hátha beléd zúg. De az is lehet, hogy már megtörtént amikor levegőnek nézted.
szept. 8. 13:58
 17/28 anonim ***** válasza:

"Ez azért érdekes mert van valaki aki odáig van érte és tudja is. Akkor miért velem éri be?"

Az érzelmek nem így működnek.

Az embernek nem azok kellenek, akik odáig vannak érte, az az egy kell neki akiért ő odáig van.

A többiekkel csak játszik, vagy tudomást sem vesz róluk.

Beszélgess vele, de arra ne kérdezz rá konkrétan, hogy mit akar. Csinálj úgy, mintha most kezdenétek ismerkedni.

Félsz tőle, hogy megsebez? 🤣

Ne viccelj már! Férfi vagy, kibírod!

szept. 8. 14:09
 18/28 anonim ***** válasza:

Szerintem csak megijedtél a lehetőségtől. Betojtál.

De az is lehet, hogy már kiszerettél belőle és téged igazából már nem érdekel a lány.

De ezt neked kell tudnod, nem nekünk. Magadnak válaszold meg a kérdést.

szept. 8. 14:14
 19/28 A kérdező kommentje:

16#. Hogyan tud belém zúgni ha levegőnek nézem?

18#. Egyáltalán nem félek tőle és nem szerettem bele. Ezt miből gondoltad?

szept. 8. 14:29
 20/28 anonim ***** válasza:
Nincs ló, keresi a szamarat. Ha vágysz rá, használd ki, de sok reményt tartós dolgokhoz ne fűzz.
szept. 8. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!