Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázata annak, amikor valaki összejön egy jóval idősebb emberrel, és ő maga is "hozzá öregszik?"
Gondolom láttatok már ilyet. Pl. valaki összeáll egy nála 20 évvel idősebb emberrel, aztán 1 év után azt veszed észre, hogy a fiatal is jóval idősebbnek tűnik.
Hozzá öregedett...
Miért van ez?
Az embeteknhasonulnak egymáshoz.
Ez csoportokban is igy van. Pl uj gyári melosok hasonloak lesznek a régebbi gyári melósokhoz, a szoke plazacica bekerulve értelmisegi helyekre átmegy rovid barnahaju kulturaltan oltozetű "úrinőbe" stb. Plusz ragad a szókincs stílus én pl azt is eszrevettem hogy vannak lakótelepi nyelvek is 1 városon belul. Ezt nem js a szavakra értem hanem a beszedritmus hanglejtés hangszinthordozás, a dialektusok terjedelme hossza váltás kozt(hol egyik hol másik beszél és azonos hosszakon pl az egxik mond 5 hosszu mondatot aztán a másik 5 hosszu mondatot)tipikusan meglehet már kulönböztetni szinte hogy ki melyik "negyedből" van.
Jabes rendszerint a lehuzó erő a nagyobb. A legtobb esetben ha van egy pl ertelmes kulturált meg egy sötét, akkor az ertelmes kulturált fog "lebutulni" a sötéthez.
Vagy van egy törtető és egy hanyag, a törtető fogja lazábbra venni a dolgait.
Ritkább de megesik hogy valaki a másikon kapaszkodik feljebb es lesz ertelmesebb vagy ambíciózusabb vagy kukturáltabb(akár öltözködésben is), ezek az energiavámpírok. Ha leszedtek lecopyztak mindent akkor lépnek is tovább.
#5-nek van igaza.
Ez oda vissza változik.
Én is azt vettem észre, hogy a fiatalabb öregszik, nem az idősebbik fiatalodik vissza.
Tisztelet a kivételnek, persze :)
Nálam az van, hogy nekem jól jönne a fiatalabb társaság, mert rengeteg energiám van, de nem szeretnék senkivel sem kib...ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!