Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetos akartam lenni de nem lettem, szuljek igy gyereket ha
szeretnenk mar de felek hogy megbannam?
Figyelt kérdés
Az volt a tervem kulfoldon penzt keresek majd megteremtek magamnak mindent, aztan itthon ferjhez megyek es csaladot alapitok majd 29 eves korom korul.
De nem igy lett..
Semmi nem jott ossze az eletemben es emiatt en nagyon csalodott vagyok. Nem lettem tehetos..
Ugy erzem mar csak az hianyzik az eletembol hogy gyerekem legyen, mert a tobbi mar eluszott. Mar csak szereto anya lehetek.
24 eves vagyok, a parom mar szeretne babat es en is..mindent megadna nekunk, ejjel nappal dolgozik.
De nem tudom nem bannam e, hogy nem lett belolem semmi, hogy csak annyit tettem az eletemben hogy gyereket szultem..ez csunya de igaz.
Még csak huszonnégy éves vagy. Az semmi, még bármi lehet, úgy írsz, mint aki már negyven elmúlt.
Amíg nem érzed magad teljesen biztosnak abban, hogy babát szeretnél, addig ne szülj. Van még időd erre is, és minden másra is.
25/N
szept. 3. 22:35
3/12 anonim válasza:
Erre mondják azt, hogy ha belevágsz azt bánod meg, ha nem azt :D Ez az élet. Majd valami lesz. Vágj bele, miért ne :D
szept. 3. 22:36
4/12 anonim válasza:
#2 szerintem ez nem jó irány, hogy csak akkor szülni, ha valaki egészen biztos. mert soha nem vagyunk egészen biztosak dolgokra. és ha ott egy kellő pillanat, amikor ez megtörténhet és elszalasztja, nem biztos, hogy visszajön még. meg ez a hozzáállás nagyon stresszes. szerintem jobb az ahogy régebben nagyszüleink voltak ezzel, hogy belevágtak és aztán lett valami.
szept. 3. 22:38
5/12 anonim válasza:
24 éves vagy! 40 évesen is válhatsz tehetőssé, de a probléma az, hogy valószínűleg rohadtul aluliskolázott vagy. Azt meg ne itt kérdezd meg, hogy szülnél e. Szülni is tudsz 10 év mulva is, és addig még el tudsz végezni egyetemeket vagy bármit és építheted a karrieredet. Rohadtul értelmetlen hogy miért vagy máris így elcsigázva.
szept. 3. 23:49
6/12 anonim válasza:
Aztán hamar feladtad az egészet, 5 év még sok idő :D
szept. 4. 02:27
7/12 anonim válasza:
Huh de gyerek vagy..
szept. 4. 06:20
8/12 anonim válasza:
Én ekkor fejeztem be az egyetemet. Hogy a szarban lennél tehetős!???
szept. 4. 07:19
9/12 anonim válasza:
Ez butaság... 24 évesen semmim nem volt, 30 éves koromra lehgetm tehetős és szerintem még most sem vagyok elkésve. 26 évesen volt lehetőségem külföldre menni.
szept. 4. 07:37
10/12 anonim válasza:
30 éves koromra értem el, hogy legyen sajat lakasom, autóm, kulfoldi munkából. Nő vagyok, és majd olyan 34-5 évesen fogok max szulni, addig karrierre koncentrálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!