Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők férfit egy idő után automatikusan barátzónába tesznek?
Szóval ez automatikusan kialakul ha egy az adott nő szemében vonzó férfivel sokat beszélgetnek és egy bizonyos időtartamon túllépve sem kapcsol a férfi "magasabb fokozatba" ?
Vagy ha az adott férfi a nő szemében potenciálisan párkapcsolatra és/vagy szexre alkalmas, akkor hiába akár legjobb barátok évek óta, a lehetőség mindig ott lesz hogy több is lehet a barátságból.
Vagy barátzónát kizárólag az okoz ha a férfi nem vonzó a nő szemében mint férfi.
Írtam is, látom, nem megy az értelmezés.
"Ez a barátság, te fogyatékos. Ezt csináljuk a barátnőimmel, és bizony a férfi barátaimmal. Nem hogy nőkhöz, emberekhez nincs közöd, ez látszik."
Kicsit nyugodj meg, hogy értsd is, amit olvasol, ne csak idegből fröcsögj.
Mivel név nélkül írtad te nagyon okos honnan kellene kiszopnom hogy az adott kommentet te írtad?... na mindegy,hagyjuk.
Szerintem rossz emberbe kötöttél bele, nekem az volt az a 6os volt első kommentem
Személyfüggő. Nekem pl eddig minden kapcsolatom kivétel nélkül “barátzónaként” indult, sose tudtam elképzelni hogy egy idegennel kezdjek randizni.
A vőlegényemet pl 3 éve ismertem haverként/barátként amikor randizni kezdtünk és összejöttünk.
Más meg úgy van vele hogy ha nincs egyből (vagy nagyon hamar) szikra, akkor nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!