Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítsak most jöttem rá,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak most jöttem rá,hogy a barátnőm tök h#lye?

Figyelt kérdés

Vége van a rózsaszín ködnek,eltelt 4 hónap mióta együtt vagyunk.

Ő is dolgozott általában én is.

Mikor együtt voltunk a szexen kívül főztünk mostunk bevásároltunk filmeztünk ilyen átlagos dolgok.

Viszont elmentünk 3 hétre görögorszagba nyaralni és rájöttem,hogy tök h#lye szegény.

3 hétig folyamatosan 0-24-ben együtt voltunk és ez így nekem nagyon sok volt.

Kezdődött azzal,hogy azt mondta vegyünk ki kézpénzt mindketten a számlánkról váltsuk át valutaváltóban euróra

( tökre örültem neki először azt hittem hogy utána nézett hogy így jobban megéri a váltás miatt vagy valami,de nem egyszerűen azt állította,hogy mindkettőnknek magyar bankkártyája van,forintba kapjuk rá a fizetésünket és ezért nem fogjuk tudni ott használni a bankártyánkat )

Beletörte a szálláson a zárba a kulcsot,mert persze miért arra fordítaná el a kulcsot amerre nyitni kell

És rengeteg ilyen volt a 3 hét alatt

szept. 1. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek nem tűnnek nagy dolgoknak... De ha ennyire irritál, akkor persze, szakíts vele, nincs értelme együtt. Jobb, mint szegényt lehülyézni és becsmérelni nyíltan. :(
szept. 1. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Lehet jobb lesz neki nélküled, ha őszinte leszel vele, kiakadások mértékét is figyelembe véve.
szept. 1. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Ezek alapján én nem mondanám hülyének. Kicsit esetlen, kicsit szerencsétlen... de te meg lenéző és bunkó vagy, ami semmivel nem jobb.

Amúgy igen, szakíts... ennél sokkal jobbat érdemel.

szept. 1. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Én örülnék egy ilyen csajszinak.

Lehet, hogy egy kicsikét butácska, de az egy nőnél nagyon szexi tud lenni.

Engem inkább az zavar, ha egy nő túl okos.

A pénz átváltás nem egy durva dolog szerintem

Ha a kulcs beletört a zárba, akkor ott a kúlcs az anyaghibás.

Ellenkező irányba való fordításnál nem szabad hogy beletörjön a kulcs.

Ahhoz nagyobb erőkifejtés kellene.

Úgyhogy tartsd meg, így legalább biztos hogy te hordhatod a nadrágot.

szept. 2. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!