Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak most jöttem rá,hogy a barátnőm tök h#lye?
Vége van a rózsaszín ködnek,eltelt 4 hónap mióta együtt vagyunk.
Ő is dolgozott általában én is.
Mikor együtt voltunk a szexen kívül főztünk mostunk bevásároltunk filmeztünk ilyen átlagos dolgok.
Viszont elmentünk 3 hétre görögorszagba nyaralni és rájöttem,hogy tök h#lye szegény.
3 hétig folyamatosan 0-24-ben együtt voltunk és ez így nekem nagyon sok volt.
Kezdődött azzal,hogy azt mondta vegyünk ki kézpénzt mindketten a számlánkról váltsuk át valutaváltóban euróra
( tökre örültem neki először azt hittem hogy utána nézett hogy így jobban megéri a váltás miatt vagy valami,de nem egyszerűen azt állította,hogy mindkettőnknek magyar bankkártyája van,forintba kapjuk rá a fizetésünket és ezért nem fogjuk tudni ott használni a bankártyánkat )
Beletörte a szálláson a zárba a kulcsot,mert persze miért arra fordítaná el a kulcsot amerre nyitni kell
És rengeteg ilyen volt a 3 hét alatt
Nekem ebből az jön le, hogy te okosabb nőt akarsz magad mellé, mint ami te magad vagy.
Beletörni a zárba a kulcsot előfordulhat bárkivel.
A pénzre visszatérve.
Te magad sem tudsz róla semmit, de a barátnődtől elvárod, hogy tájékozottabb legyen nálad.
Nekem utána sem kell néznem, pontosan tudom, hogy a barátnőm módszerével jobban megérné fizetnem, mint a forint alapú számlámról.Mivel ha külföldön fizetek euróval, akkor az aznapi(legkedvezőtlenebb) árfolyamon átváltják a forintot usd-ba, majd azt átváltja a bank euróba, és úgy tudok euróval fizetni.
Akkor már sokkal inkább megéri egy kedvező valutaváltónál a forintot euróra váltanom és készpénzzel fizetni.
KéSZpénz, ugye nem kéZpénz, ahogy te iszonyat okosan írtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!