Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítsak most jöttem rá,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak most jöttem rá,hogy a barátnőm tök h#lye?

Figyelt kérdés

Vége van a rózsaszín ködnek,eltelt 4 hónap mióta együtt vagyunk.

Ő is dolgozott általában én is.

Mikor együtt voltunk a szexen kívül főztünk mostunk bevásároltunk filmeztünk ilyen átlagos dolgok.

Viszont elmentünk 3 hétre görögorszagba nyaralni és rájöttem,hogy tök h#lye szegény.

3 hétig folyamatosan 0-24-ben együtt voltunk és ez így nekem nagyon sok volt.

Kezdődött azzal,hogy azt mondta vegyünk ki kézpénzt mindketten a számlánkról váltsuk át valutaváltóban euróra

( tökre örültem neki először azt hittem hogy utána nézett hogy így jobban megéri a váltás miatt vagy valami,de nem egyszerűen azt állította,hogy mindkettőnknek magyar bankkártyája van,forintba kapjuk rá a fizetésünket és ezért nem fogjuk tudni ott használni a bankártyánkat )

Beletörte a szálláson a zárba a kulcsot,mert persze miért arra fordítaná el a kulcsot amerre nyitni kell

És rengeteg ilyen volt a 3 hét alatt

szept. 1. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Szakíts, ha bírsz!
szept. 1. 11:52
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Persze.
szept. 1. 11:54
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ebből az jön le, hogy te okosabb nőt akarsz magad mellé, mint ami te magad vagy.

Beletörni a zárba a kulcsot előfordulhat bárkivel.

A pénzre visszatérve.

Te magad sem tudsz róla semmit, de a barátnődtől elvárod, hogy tájékozottabb legyen nálad.

Nekem utána sem kell néznem, pontosan tudom, hogy a barátnőm módszerével jobban megérné fizetnem, mint a forint alapú számlámról.Mivel ha külföldön fizetek euróval, akkor az aznapi(legkedvezőtlenebb) árfolyamon átváltják a forintot usd-ba, majd azt átváltja a bank euróba, és úgy tudok euróval fizetni.

Akkor már sokkal inkább megéri egy kedvező valutaváltónál a forintot euróra váltanom és készpénzzel fizetni.

KéSZpénz, ugye nem kéZpénz, ahogy te iszonyat okosan írtad...

szept. 1. 11:55
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
barátnő*
szept. 1. 11:56
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem tök hülye ő csak életképtelen. Lehet emiatt természetesen szakítani. Főleg amiatt, hogy k*rvára nem szereted őt. Ha szeretnéd akkor inkább segítenél neki mint itt hordod le...
szept. 1. 11:57
 6/14 anonim ***** válasza:
41%
Mi a kérdés?
szept. 1. 11:58
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Mi a kérdés?
szept. 1. 12:11
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Ennél jóval kevesebbért is szakítanak manapság. Ha már nem érzed jól magad vele, frusztrál vagy idegesít az olyan dolgaival amiben alkatilag nem képes változni, vagy a közeljövőben nem várható hogy feljavul, akkor a legjobb döntés ha valóban nem húzzátok tovább egymás idejét. Ja és egyetértek ez szerintem sem szerelem, szóval igazából tökmind1 is az egész. Könnyen jött, könnyen megy.
szept. 1. 12:13
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon jó kérdés. Sok ilyen esetem volt. Nem feltétlen hülyeség miatt, de többször előfordult, hogy egy emberrel nem tudtam 2 napot eltölteni, annyira idegesített a tájékozatlansága. Kezdek befordulni, nem bírom már mosolyogva elviselni minden embert. Öregszem.
szept. 1. 12:13
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
Most leírtál két mondvacsinált okot. Kulcsot én is törtem már el, nem téma. Ami a pénzt illeti, abban meg tökéletesen igaza van a csajnak. Bankkártyával 3 hét alatt az átváltások miatt tízezreket buknál, ahogy valaki már írta is. Már ha elhiszem, hogy ennyi ésszel összejön 3 hét görögországi nyaralás. De te olyan okos vagy, hogy nemcsak leírni nem tudod a kéSZpénzt, de használni sem. Nyugodtan szakíts, aztán keressetek mindketten magatokhoz illő párt. Te olyan okosat, mint te vagy, ő meg olyat, aki nem keres a kákán is csomót.
szept. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!