Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből lehet később probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet később probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fiatal házas nő vagyok egy kis gyerkőccel. A férjemmel átlagos a kapcsolatunk, jól megvagyunk, apró vitákkal.

A férjem gimis barátjának a családjával barátkozunk. Nagyon kedvelem a feleséget, és a kisfiút, aki majdnem egyidős a kislányommal.

Az apuka kinézetre az esetem és ennyi részemről. Szerintem apuka érzi, hogy számomra kinézetre nem közömbös, szerintem ugyanígy gondolhatja ő is rólam. A felesége most szülte meg a második gyereküket, én vékonyabb és fittebb vagyok nála. Valamelyik nap csak négyen voltunk a játszón, az apuka a két gyerek meg én (anyuka felment a kicsivel, a férjem meg elment dolgozni). Beszélgettünk és egyre közelebb állt hozzám, a kb kezdeti 3 méter távolság után már szinte mellettem állt és úgy beszélgettünk.

Nem küldök neki jeleket, nem flörtölök vele (jó, élvezem egy helyes férfi társaságát, de semmi több!), meg sem fordulna a fejemben.

Ha együtt van a két család, akkor a feleségével elég flegmán beszél, néha a férjemmel is, velem viszont normálisan.

Szerintetek mit kéne tennem? Nem szeretném a családi kapcsolatot elveszíteni.

Köszönöm, ha válaszoltok. :)

aug. 31. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Tarts távolságot tőle. Most született meg a második baba nagyra tartod magad, hogy te csinosabb vagy. Te is lenézed a nőt de a férjedet is.
aug. 31. 14:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem tartom magam nagyra... Csak elmondtam a tényeket. Nem mondtam, hogy jól nézek ki, csak jelenleg fittebb vagyok a feleségénél, ami teljesen érthető...

Miért is nézném le a férjemet? Azért mert más férfit is helyesnek látok?

aug. 31. 14:06
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Azért mert már dugnál is vele.
aug. 31. 14:10
 4/14 A kérdező kommentje:

Ne magadból indulj ki. Szerinted minden férfivel dugnék, akit az utcán helyesnek találok? Te mindenkit megdugsz, akit szépnek találsz? Ja, csak szeretnéd...😂

Ne haragudj, de én felnőtt ember vagyok, és már tudok különbséget tenni szimpátia és szexuális vonzalom között. Majd megtanulod te is, ha felnősz.

aug. 31. 14:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb vagyok mint te és nő.

És a sorok között olvasva értelmezem az írásod. Lehet nem tudatos de nyilvánvaló, hogy vágysz erre a ferfire.

aug. 31. 14:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha már odàig jutottàl,hogy ide kiírj erről egy kérdést, akkor nyilvánvalóan ha közeledne hozzàd a pasas,te nem igazán tudnàl neki nemet mondani, hiszen érdekel, tetszik,vàgysz rà.

A kérdésedre tehát az a vàlaszom, hogy igen,ebből nagyon is lehet probléma,ha esetleg belebonyolódsz.Aminek jelenleg jelentős az esélye.

aug. 31. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

40+-os nő vagyok, de én is úgy veszem ki a sorok közül, hogy szexuálisan vonzódsz ahhoz a férfihoz, aki nem a férjed.

Ebből már most probléma van, nem később. Tarts távolságot, legyen benned ennyi tartás.

aug. 31. 14:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Én elhiszem, hogy ti ezt veszitek ki a soraimból, de közel sem erről van szó. Van bennem tartás, hiszen elmondtam, hogy semmi "közeledés" nincs a részemről és nem is lesz. Nem fogok idegen embereket győzködni, mert én tisztában vagyok az értékrendemmel, amiben soha nem férne bele egy megcsalás. Nyugodtan közeledhetne felém a férfi, soha semmi nem fog köztünk történni. A kérdést pedig közel sem azért írtam ki, amit gondoltok. Azt nem akarom, hogy a férfi többet gondoljon véletlenül, mert nem szeretném elveszíteni a családi barátságot.

Nem vonzódom hozzá szexuálisan, helyesnek tartom és kész, nem volt izgató, amikor közeledett felém, inkább kényelmetlen volt számomra és nem azért, mert "nem tudnék magamon uralkodni".

aug. 31. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben hàrom lépés tàvolsàgon kívül màs nem segít,de nyilván ezt te is tudod.Nem feltétlenül kell bunkónak lenni, csak nem muszáj venni a lapot.Ezekkel az alapokkal bizonyára tisztàban vagy fiatal anyaként, ezért is félreérthető egyàltalàn a kérdés felvetése.
aug. 31. 16:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tenyleg komolyan gondolnad hogy nem akarsz semmit akkor már reg leszerelted volna, gyakorikerdes felteves nelkul. Siman egy mondat: ne haragudj de kenyelmetlen szamomra a kozeledesed, a jovoben kerlek tartsd tavol magad tolem, vagy viselkedj semlegesen
szept. 1. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!