Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bonyolultak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bonyolultak a nők, miért ilyen bonyolult velük a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Megkérdezte a barátnőm,hogy mit gondolok az ő húgáról.

A húga minden héten másik pasival dönget,az őszinte véleményem az hogy az ő kicsi húga egy,egypatronos lány.

De nyílván nem mondom ezt ki, nem vagyok bunkó.

Ezért igyekeztem diplomatikusan azt mondani,hogy csinos helyes csajszi a húga,ennyi volt.

Erre teljesen bepipult,hogyha ennyire tetszik nekem a testvére akkor aludjak vele.

Tegnap óta ezen zsörtölődik.

Lányok miért vagytok ennyire bonyolultak?

aug. 31. 09:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem a nők bonyolultak, hanem te meg a barátnőd.
aug. 31. 09:43
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Prolikörökben így megy ez.
aug. 31. 09:44
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem a külsejét/szexualitását kellett volna véleményezni. Mondhattad volna,hogy kedves vagy aranyos.
aug. 31. 09:57
 4/19 anonim ***** válasza:
13%
Ha velem így cirkuszolna emiatt, én biztos beakasztanám a hugának, már csak "bosszúból" :D
aug. 31. 09:57
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Direkt tesztelt és te megbuktál. Féltékeny bárkire, még a saját tesójára is. Vagy elviseled, vagy váltasz.
aug. 31. 09:58
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem a nők bonyolultak, csak a barátnőd egy hisztis pitsa.
aug. 31. 10:00
 7/19 anonim ***** válasza:
19%

Ez neked bonyolult??? Ez a jéghegy csúcsa, kérdező :---D

Gond lehet a nőkkel báttya, ha ilyen level 1-es teszteken sem mész át. Hugica, barátnő barátnője stb. csakis laposseggű szőröstalpú rondaság lehet a szemedben. Szóban persze érdemes ezeken is árnyalni, mondjuk így: "mi? Neked van húgod? Észre sem vettem :D" vagy: "jaa igen, a barátnőd, persze.. hát mit mondjak? biztos jó fej persze, menj csak el vele nyugodtan" stb.

aug. 31. 10:02
 8/19 anonim ***** válasza:
32%

Mert eltűröd!

Én egyszer pattogtam, 7 éve. Akkor a férjem megállt ( 45km-re az otthonunktól) kinyitotta a kocsi ajtót, megkért hogy szálljak ki. Ennyit mondtott: tovább nem jöhettsz velem, nem engedem, hogy így beszélj rólam. Mindjárt küldök érted valakit, de haza ne gyere, míg ilyen állapotban vagy"

Ő akkor és ott lefektette a határokat, hogy vele így nem lehet.

aug. 31. 10:03
 9/19 anonim ***** válasza:
11%

Nem tartom őket már bonyolutnak annyira, mert nem igazán érdekelnek.

Nekem csak az a fontos, hogy a nők megtegyék, amit kérek tőlük, a többi nem érdekel.

Amíg férfinak tekintenek, úgysem tudnak elszakadni tőlem, ha meg már nem vagyok a szemükben az, tehetek bármit, értelmetlen lesz.

aug. 31. 10:24
 10/19 anonim ***** válasza:
31%
Gyulolom az, ilyen pasikat akik azt mondjak hogy a nok bonyulultak akkor mi 💩 nak kell az ilyenek no, ja tudom csak szexre persze hogy feltekeny gondolom azert mert szerelmes beled de te bele nem vagy az ha az lennel meg ertened
aug. 31. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!