Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bonyolultak a nők, miért ilyen bonyolult velük a párkapcsolat?
Megkérdezte a barátnőm,hogy mit gondolok az ő húgáról.
A húga minden héten másik pasival dönget,az őszinte véleményem az hogy az ő kicsi húga egy,egypatronos lány.
De nyílván nem mondom ezt ki, nem vagyok bunkó.
Ezért igyekeztem diplomatikusan azt mondani,hogy csinos helyes csajszi a húga,ennyi volt.
Erre teljesen bepipult,hogyha ennyire tetszik nekem a testvére akkor aludjak vele.
Tegnap óta ezen zsörtölődik.
Lányok miért vagytok ennyire bonyolultak?
Ez neked bonyolult??? Ez a jéghegy csúcsa, kérdező :---D
Gond lehet a nőkkel báttya, ha ilyen level 1-es teszteken sem mész át. Hugica, barátnő barátnője stb. csakis laposseggű szőröstalpú rondaság lehet a szemedben. Szóban persze érdemes ezeken is árnyalni, mondjuk így: "mi? Neked van húgod? Észre sem vettem :D" vagy: "jaa igen, a barátnőd, persze.. hát mit mondjak? biztos jó fej persze, menj csak el vele nyugodtan" stb.
Mert eltűröd!
Én egyszer pattogtam, 7 éve. Akkor a férjem megállt ( 45km-re az otthonunktól) kinyitotta a kocsi ajtót, megkért hogy szálljak ki. Ennyit mondtott: tovább nem jöhettsz velem, nem engedem, hogy így beszélj rólam. Mindjárt küldök érted valakit, de haza ne gyere, míg ilyen állapotban vagy"
Ő akkor és ott lefektette a határokat, hogy vele így nem lehet.
Nem tartom őket már bonyolutnak annyira, mert nem igazán érdekelnek.
Nekem csak az a fontos, hogy a nők megtegyék, amit kérek tőlük, a többi nem érdekel.
Amíg férfinak tekintenek, úgysem tudnak elszakadni tőlem, ha meg már nem vagyok a szemükben az, tehetek bármit, értelmetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!