Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jani Juhász kérdése:
Szerintetek baj ha en Fiu 17 eves vagyok es egy a lany 22 de jo baratok vagyunk a lany tobbet akarna mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 20:09
3/11 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy még éretlennek érzed magad hozzá, és sokat kell gyakorolnod az érettségire, hogy megtanulj helyesen írni.
4/11 nielindi válasza:
szilvásbuktát, mert azt szeretem.
vagy pálinkát!!!!
amugy ha neked tetszik és te is többet szeretnél, hajrá.
5/11 anonim válasza:
jöjjetek össze, mert ha nem jössz össze vele, akkor meg lehet, hogy tönkre mehet a barátság, mert ő nem tud barátként rád gondolni!!
6/11 anonim válasza:
Én a se.ggem vertem volna a földhöz örömömben, ha 17 évesen 22 éves bnőm lett volna. Úgyhogy nosza! :D
7/11 anonim válasza:
tedd be a málnásba a brét!!!!!!4444négy
8/11 anonim válasza:
"Szerintem mond meg neki, hogy még éretlennek érzed magad hozzá, és sokat kell gyakorolnod az érettségire, hogy megtanulj helyesen írni."
gratulálok neked is... először a saját házad tájékán söprögess....
én is 17 vagyok, megtetszett egy 20 éves lány.. legjobb barátom is azt mondta, hogy úgyis esélytelen, hagyjam a francba.. aztán csak megpróbáltam, most járunk.
úgyhogy hajrá!
9/11 anonim válasza:
Szerintem a szivedre hallagass :)
10/11 anonim válasza:
Lektesd meg heti 2x ;D Haverom 15 és 21éves b-nője van. >_> kicsit néztem. 16/F (idáig süllyedtünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!