Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi az életedben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi az életedben, akivel sosem volt köztetek semmi, de tudod, hogy lehetne?

Figyelt kérdés

Olyan helyzetre gondolok, hogy már akár évek óta (vagy huzamosabb ideje) ismered, tudod is, hogy tetszel/tetszettél neki, nem lett semmi (mert pl párod van), de biztos vagy benne, hogy ha úgy alakulna, még mindig nyitott lenne rád. Csak félrevonult, mert te most olyan élethelyzetben vagy.

Hs van ilyen, írsz róla pár szót? Hogy mi a torténeted vele és miért alakult úgy?

aug. 30. 21:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#19 Milyen jó ilyet hallani!
aug. 31. 09:30
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Van/volt most egy ilyen, igen. Pár hónapig találkoztam vele munkám során heti 1-2 alkalommal és igencsak egyértelmű volt, hogy ha más lenne mindkettőnk helyzete, akkor lépett volna. Így nem lett semmi, a munkaviszony is megszűnt pár hete.
aug. 31. 10:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

#22 Valahol olyan szomorú ez.

Ugyanilyen helyzetben vagyok. Én azért örültem volna, ha beszélünk róla, de az sem történt meg.

aug. 31. 10:55
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

én azért örülök, hogy konkrétan nem beszéltünk róla, mert mindketten foglaltak vagyunk, 10+ éve. Nekem nem áll szándékomban ezt felborítani egy futó ismeretség miatt, mert heti 1-2 órában szimpatizáltunk egymással. 1-2 hétig kicsit bosszantott, mostmár teljesen elmúlt, kósza fellángolás az egész, ami szerintem 10 évente 1x elkerülhetetlen, hiába szereted a társadat.

Ha konkrétan elém állt volna, hogy ő mindent borítani akar értem, akkor az egy nagyon kellemetlen szitu lett volna...

aug. 31. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!