Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Negyvenes házaspár (48), 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyvenes házaspár (48), 3 éve szex nélkül, elhidegülve. Válnál?

Figyelt kérdés
Vagy már lefőtt a kávé, végül is elvagytok egymás mellett alapon maradnátok?
aug. 30. 20:35
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

40, Igen, pontosan az élet 50 felett kezdődik, mondta ezt a Bruce Willis által alakított sebész a Jól áll neki a halál c. filmben :) Azóta is imádom ezt a mondatot.

Na mindegy, viccet félretéve, ez csak az egyénen múlik. Így is hozzá lehet állni az élethez, hogy akkor én ebből a szakaszból kihozom a legjobbat. És jellemzően az ilyen embereknek nagyobb a sikeraránya. Minden nézőpont kérdése. Akinek az az életfilozófiája, hogy 50 felett már csak a hulladék jut és nincs normális... milyen meglepő, az ilyen ember valószínűleg tényleg csak ezt fogja látni.

Én valószínűleg azért látok mást, mert nekem meg más az életfilozófiám. A két típus közül nem tudom melyik lehet a boldogabb.

szept. 1. 21:59
 42/44 anonim ***** válasza:

41. Életfilozófia? 😂

Erre az egyik mesterem azt mondta, hogy ha a egy buddhista szerzetest 3 napra a Blahára leraknának, 3 év meditációra lenne szüksége hogy megint megtalálja önmagát.

Az a helyzet hogy te túl kényelmes és kiszámítható életet élsz. Gőzöd nincs mi az hogy probléma!

szept. 2. 07:21
 43/44 anonim ***** válasza:
56%

Szia,

Ha ennyire nincs vonzalom, érzelem, semmi értelme. Jobb békében elválni. Ez már nem házasság. Adj lehetőséget magadnak egy új életre, pár év múlva már talán késő lesz és bánni fogod.

szept. 3. 08:44
 44/44 anonim ***** válasza:

tessék, az élet valóban 50 felett kezdődik, ha úgy akarjuk :)

[link]

okt. 19. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!