Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is volt mar igy h a vonzalombol nem szerelem hanem szeretet alakult?
Figyelt kérdés
Nagy kemiaval indult a kapcsolatunk erdekes modon nem lettem bele szerelmes de szeretem es még a vonzalom is megvan. Szoval szeretem de szerelmes nem lettem bele.
Masnak is volt mar ilyen?
Vagy ez is szerelem csak egy csendesebb fajtaja?
aug. 28. 22:38
11/16 A kérdező kommentje:
Nem erzek pillqngot es nem gondolok ra 0 24 be meg sokszor elvagyok nwlkule napokig
aug. 29. 17:34
12/16 anonim válasza:
#11 Az tök jó. Bírom az ilyen magányos farkasokat. Szex is van; kiegyensúlyozott ember lehetsz! Jó lehet melletted dolgozni, lennék a kollégád :)
13/16 anonim válasza:
Es hany eves vagy?
En pl mar 25 evesen nem erre vagytam, ez nagyon gyermeteg, kamasz szint. Egy igazi parkapcsolat nem igy kukodik, hogy se lat, se hall az ember.
14/16 A kérdező kommentje:
Hat mer mindenki mondja hogy milyen mar ha nem vagy szerelmes, meghogy akkor olyat kell keresni akit szerersz, meg hogy ne rabboljam csóri idejét
aug. 29. 20:07
15/16 anonim válasza:
Oke, az iraskeped alapjan nincs tobb kerdesem
Max 16 eves lehetsz
16/16 anonim válasza:
Ott megy ez félre, hogy a szerelem mindenkinek mást jelent.
A kérdés az, hogy ez neked elég e. Hozzáteszem a legtöbb hosszú kapcsolat ilyen állapotba jut el.
Egyébként nem a szenvedely maga hiányzik?…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!