Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokadszorra ismét, értékelnéd?
Ha elkezdi csinálni amit kérek és újra csak azért mert én megint szóba hoztam , aztán pár nap és megint semmi..
Pl 3hónapja ott a tea amit az orvos mondott, én vettem meg és ittam. Ő miután tegnap egy vita kapcsán negjegyeztem hogy azt se issza így minek orvoshoz járni, ma az utolsó filtert megitta. Ti értékelnétek ezt?
Uh de nem bírom az olyan embereket akiket totyogós gyerekként kell kezelni, mert amúgy maguktól nem emlékeznek semmire.
Sz.r helyzet hogy egy másik ember dolgait is neked kell számon tartanod, de amúgy mi a kérdés?
Igenis értékelni kell, ha még ennyi xar után is hajlandó bármilyen erőfeszítésre. Rajta kívül már mindenki régesrégen kivágott volna, mint a macskát. Ezt pedig te is tudod, pont ezért nem mersz szakítani, bármennyire is xar már ez a kapcsolat.
Elengedni nem tudod, csak szenvedsz, vergődsz. Egész nap elemzgeted a hibáit, azt nézed, mibe tudsz belekötni. Ha nincs semmi, akkor te csinálsz valami okot. Ha issza a nyamvadt teát, akkor az a baj, ha nem issza, akkor az. Ha csinálja a körmös tananyagot akkor az a baj, ha nem, akkor az. Végtelenségig lehetne sorolni.
Pont ezért változott meg a csajod, mert végre ő is rájött, hogy neked képtelenség megfelelni. Te egyszerűen csak kötekedni akarsz, és erre mindig fogsz okot gyártani. Mondjuk annyi esze még mindig nincs, hogy otthagyjon a bús phaszba. De pár év, és az is megtörténik. Addig viszont egyre inkább ellened fordul, és mindenért bosszút áll, amit az elmúlt években elszenvedett melletted. Szóval kösd fel a gatyókádat, bótos gyerek, mert ez csak a kezdet, még csak most lendül bele.
Eltanulta a módszereid, és elkezdte használni. Ráadásul egyre jobban élvezi, hogy mekkora hatalma van feletted. Rájött, hogy bármit tehet, szakítani úgyse fogsz. Viszont egyre jobban szenvedsz, és ez örömmel tölti el. Minél jobban vergődsz, ő annál jobban érzi magát.
Egyikőtöket se sajnálom, megérdemlitek egymást.
Tehát addig cseszteted, amíg egyszer csinálja, és akkor sem pozitív visszajelzést adsz, hanem besértődsz. Cseppet se csodálkozz, ha nem akar a kedvedben járni, ha egyszer lehetetlen.
Egyébként jó nagy hülye vagy, ha szerinted teával meg kierőszakolt programokkal fogsz tudni javítani egy olyan kapcsolaton, ahol nincs közös jövőkép. Mennyi tea után tudod rávenni magad, hogy gyereket csinálj neki? Igyál inkább töményet, hamarabb lesz látható eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!