Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért van, hogy már sokadsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy már sokadszorra találkozunk és mégis összeszorul a gyomrom és izgulok?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a kollégámmal, de mégis ugyanazok az érzések vannak bennem, mint a legelején.

jún. 10. 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De jó neked....cuki kis szerelmes vagy.
jún. 10. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerelmeeeees
jún. 10. 08:53
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ilyen akkor volt, mikor egy nagyon jó pasival jártam. Annyira jól nézett ki, hogy folyton feszengtem mellette. Én végül el is engedtem a dolgot, mert nem láttam így értelmét. Nem tudtam önmagamat adni mellette.

Amúgy most én is egy kollégámmal vagyok (vagyis ez szexkapcsolat), de ugyanezt érzem majdnem 1 év után is :D Ha tudom, hogy talizni fogunk, egész nap be vagyok indulva, mint az elején. Most is ugyanolyan jó a szex, sőt, mégjobb. Pedig nálam ez ritka, hogy nem unok rá hamar valakire.

jún. 10. 08:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 mi a titok?
jún. 10. 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 jó a teste, a farka, határozott, férfias, erős a kémia, törődő, nem csak a szex érdekli velem kapcsolatban.
jún. 10. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#3/#5 Ahh de szerencsés vagy, úgy irigyellek! Kérdezőt is. Engem senki nem tud így megmozgatni. 10 évente 1× max, de a mostanival még egy szexet sem tudok összehozni. 😕 Mindenki más olyan semmilyen, már kedvem sincs találkozgatni senkivel.
jún. 10. 09:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#5 miért nem lesz belőle kapcsolat? :D Mert jónak hangzik!

#6 ne add fel, sok ilyen férfi van, csak pont peched van :D

jún. 10. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 hát, én azt tudom javasolni, hogy sokat sportolj, adj a külsődre, és akkor tapadnak az ilyen pasik.
jún. 10. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nincs is hol belefutnom ilyen pasikba... Akiket netről ismertem meg, hiába, hogy egész jók voltak, nem nagyon lehetett beléjük kötni, akkor is mind semlegesek maradtak számomra, nem indítottak be, nem fogtak meg. Élőben nem jön senki, mert szórakozóhelyre sosem jártam, nem szeretem, most már "öreg" (30+) is vagyok hozzá. Ezzel, aki tavaly, 10 évnyi semlegesekkel vesződés után megmozgatott (pedig objektíven nézve nem egy top pasi), a véletlen sodort össze, ennek bekövetkeztére várhatok megint ki tudja, hány évet... Hogy aztán majd jól ne legyen abból sem semmi... Olyan kétségbeejtő és elkeserítő, így telik az értékes időm, anélkül, hogy átélhetném ezt, amit ti a kérdezővel.
jún. 10. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem szerelem. Egészségtelen rajongás. Ha elmúlik, nem lesz szeretet, akkor a semmi lesz és úgy fogod érezni ellaposodott a dolog.
jún. 10. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!