Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a válaszra mit lépnél?
Több éves kapcsolatban éltek, vannak konfliktusok. Az egyik ilyennél azt mondja a párod hogy azért jár haza mert otthon szeretik jól érzi magát és feltöltődik.
A szeretik kérdéses számomra mert ha beteg párom rá se nyitjàk az ajtót szülei, háromszor jönnek egy évben pedig 39 kmre lakunk
Én sem akarnék betegen vendégeket fogadni, akkor sem, ha család. Akkor nyugalom kell.
Ő megy hozzájuk, gondolom ők miattad nem nagyon járnak hozzátok. Meg amúgy is, ő a fiatalabb, legyen már ő az, aki megy.
Hogy mit tennék?
Elgondolkodnék, hogy tényleg szükség van-e ennyi konfliktusra a kapcsolatban, vagy lennének dolgok, amiket szó nélkül el lehetne engedni.
Vagy egymást…
Szerintem inkább az a kérdés, hogy nálad miért nem érzi azt h szereted, jól érzi magát és feltöltődik. Vagy nem erre irányult ez a válasz? Gondolom kifáradt a veszekedésekben és a szülőknél legalább békén hagyják, én ebben látom a logikát a fenti válaszban.
Persze, ha már unod a pasit, akkor küldd haza a szerető családjához:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!