Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz egy olyan férfiról, akinek egy nő elmondja az érzéseit és válaszra sem méltatja?
Nőként érzéseim támadtak az egyik férfi ismerősöm iránt. Alapvetően jóban vagyunk. Nem bírtam tovább, elmondtam neki, hogy vannak bennem érzések.
Személyesen képtelen lettem volna rá és alkalom sem adódott, így leirtam neki. Elolvasta és azóta sem válaszolt. Az a kínos, hogy egy baráti körünk van.
Nem vagyok egy mindenkire rámászok karakter, így fáj, hogy válaszra sem méltattott.
Miért csinálja ezt velem? Iszonyat fáj.
Da Chad.
Gondolom joparan meg bele vannak zugva a csavokaba rajtad kivul.....
38F incel
Hogy embertelen dolog, az. Én is jártam hasonlóan, és azt gondolom, egy ne haragudj, de nem kölcsönös minimum.
Én nem tenném egy emberrel ezt, pláne, ha őszintén, szívből ír nekem.
Attól, hogy nem kölcsönös, még embernek tekintem.
Ki a fszt érdekel hogy te mi vagy? Rengeteg embert aláznak rommá házasságokon belül is, legyen az nő vagy férfi! Te meg itt picsogsz egy jelentéktelem baromság miatt? Képzeld, nekem az egészségem ment rá maradandóan, elveszítettem miatta a munkám, az állapotom folyamatosan romlik. Gyere, cserélj velem! Na, jobban érzed magad?
Egy párkapcsolat lazán tönkre is teheti az ember életét, én sem hittem el, nekem is nagypofám volt, hogy majd én megmutatom! Ma meg már a főétkezések mellé egy marék gyógyszert szedek. Gyere cserélj velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!