Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz egy olyan férfiró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz egy olyan férfiról, akinek egy nő elmondja az érzéseit és válaszra sem méltatja?

Figyelt kérdés

Nőként érzéseim támadtak az egyik férfi ismerősöm iránt. Alapvetően jóban vagyunk. Nem bírtam tovább, elmondtam neki, hogy vannak bennem érzések.

Személyesen képtelen lettem volna rá és alkalom sem adódott, így leirtam neki. Elolvasta és azóta sem válaszolt. Az a kínos, hogy egy baráti körünk van.

Nem vagyok egy mindenkire rámászok karakter, így fáj, hogy válaszra sem méltattott.

Miért csinálja ezt velem? Iszonyat fáj.

2022. okt. 30. 10:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Fordított esetről mi a véleményed?
2022. okt. 30. 10:20
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

Da Chad.

Gondolom joparan meg bele vannak zugva a csavokaba rajtad kivul.....

38F incel

2022. okt. 30. 10:22
 3/19 A kérdező kommentje:

Hogy embertelen dolog, az. Én is jártam hasonlóan, és azt gondolom, egy ne haragudj, de nem kölcsönös minimum.

Én nem tenném egy emberrel ezt, pláne, ha őszintén, szívből ír nekem.

Attól, hogy nem kölcsönös, még embernek tekintem.

2022. okt. 30. 10:22
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Vagy nem akar megbántani az elutasítással vagy majd személyesen közli, hogy kölcsönös.
2022. okt. 30. 10:23
 5/19 A kérdező kommentje:
Találkoztunk személyesen, olyan kedves volt velem, mintha mi sem történt volna. Ezért sem értem. És nekem kínos.
2022. okt. 30. 10:33
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
Mert te csak egy "normális" nő vagy. Tudod semmi extra, semmi vagányság. A normális férfiakra is azt mondják hogy balek, tutyimutyi. Jó látni, sőt örömmel látom hogy a nők is felsülnek néha!
2022. okt. 30. 10:37
 7/19 A kérdező kommentje:
Figyelj, én azt gondolom, függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív a válasz, minden ember érdemel annyit, hogy egy beszélgetés.
2022. okt. 30. 10:37
 8/19 A kérdező kommentje:
6: én ezt butaságnak tartom. Emberek vagyunk, egyformák. Miért ne beszélnénk érzésekről..? Azert mert nő vagyok?
2022. okt. 30. 10:42
 9/19 A kérdező kommentje:
Bennem ez teljesen más képként el. Soha egyetlen férfit sem aláztam meg, mert kedvelt és elmondta. Tudomásul vettem, beszélgettem vele egyet és maximum elmondtam, hogy ne haragudj kérlek, de én nem így érzek. Ebben szerintem semmi nincsen.
2022. okt. 30. 10:44
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Ki a fszt érdekel hogy te mi vagy? Rengeteg embert aláznak rommá házasságokon belül is, legyen az nő vagy férfi! Te meg itt picsogsz egy jelentéktelem baromság miatt? Képzeld, nekem az egészségem ment rá maradandóan, elveszítettem miatta a munkám, az állapotom folyamatosan romlik. Gyere, cserélj velem! Na, jobban érzed magad?

Egy párkapcsolat lazán tönkre is teheti az ember életét, én sem hittem el, nekem is nagypofám volt, hogy majd én megmutatom! Ma meg már a főétkezések mellé egy marék gyógyszert szedek. Gyere cserélj velem!

2022. okt. 30. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!