Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz egy olyan férfiról, akinek egy nő elmondja az érzéseit és válaszra sem méltatja?
Nőként érzéseim támadtak az egyik férfi ismerősöm iránt. Alapvetően jóban vagyunk. Nem bírtam tovább, elmondtam neki, hogy vannak bennem érzések.
Személyesen képtelen lettem volna rá és alkalom sem adódott, így leirtam neki. Elolvasta és azóta sem válaszolt. Az a kínos, hogy egy baráti körünk van.
Nem vagyok egy mindenkire rámászok karakter, így fáj, hogy válaszra sem méltattott.
Miért csinálja ezt velem? Iszonyat fáj.
Ciki levélben szerelmet vallani, mikor személyesen is találkoztok.
Nem illik kellemetlen helyzetbe hozni senkit egy ilyen levéllel. Ez neki is kínos, nem csak neked.
Ja, hogy minden ember érdemel egy beszélgetést? Akkor miért is nem szóban mondtad el neki?
Nem tudom, hogy feltűnt- e, ez egy beszélgetős fórum. Ha nem tetszik, haladj tovább.
Engem meg pont a te agresszív, undorító stílusod nem érdekel. Szia!
Mert ha szingli és úgyse reagál akkor szerinted mi oka lenne? ^^
Egyszerűen nem érdeklem és kész, mindegy, hogy van-e barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!