Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknél barátzóna tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél barátzóna tényleg barátság vagy simán ignorálja a férfit?

Figyelt kérdés

Amikor azt mondja egy nő a férfinak hogy inkább csak legyünk barátok, ez valóságban tényleg barátság: tehát vannak közös programok, mély beszélgetések stb. ahogy ugye ezek egy barátságnál tényleg megvannak?

Vagy ezt a visszautasításkor ösztönösen mondja a nő és utána valójában pont hogy még egy barátságra jellemző dolgok sem lesznek: nem lesznek közös programok, beszélgetések stb.

és a barátság lényegében annyi hogy a pasi az ismerősei között marad a social media-n de ez minden. És max. köszönnek egymásnak az utcán.

2024. aug. 26. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem mondtam ilyet, mert pont, hogy a másik félnek utána rossz lenne találkozni, és engem is zavarna, hogy tudom, ő többet akar.

Úgyhogy inkább a második opció az igaz.

N

2024. aug. 26. 13:17
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy van. A barátságnak köze nincs ahhoz amit manapság annak hívnak. Eleve milyen óvodás duma ez hogy "akkor mostantól legyünk barátok". Eleve milyen barát az aki tudja hogy oda van érte a másik de azért maga mellett tartja egosimogatónak.
2024. aug. 26. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Akit nem érdekel, hogy a másiknak bejön és barátsággal takarózik az egy sunyi alak. Szóval jobban teszi a másik ha örökre hanyagolja.
2024. aug. 26. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 15-21 évesen mondtam csak ilyet visszautasításkor, és akkor sem újonnan megismert pasiknak, hanem olyanoknak, akikkel már eleve barátok voltunk (illetve én úgy hittem). Nem egosimogatásnak tartottam magam mellett őket, hanem valóban kedveltem őket, kötődtem hozzájuk, és abban reménykedtem, hogy találnak másik lányt, akivel összejöhetnek, és akkor már teljesen tiszta lehet a barátságunk. De általában nem így történt végül.

Sokat tanultam ezekből a helyzetekből, így már soha nem barátkoznék olyanal, aki epekedik utánam. Igazából már egyáltalán nincsenek is férfi barátaim, max. kollégák, akikkel nagyon jóban vagyok, vagy esetleg régi osztálytársak, ismerősök, akikkel jól elbeszélgetek. De ennyi.

2024. aug. 26. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Életembe 2X mentem bele a barátzóna dologba.

- Az első esetnél, hiába hívtam el a nőt, valóban csak barátilag egy ebédre, kiállításra, vagy bárhová, mindig nemet mondott, majd 1 év után közölte, hogy ne keressem többet.

- A másik esetben, ami vagy 2 évig tartott, talán 1-2 alkalommal ráért, és valóban csak barátilag, társasággal, de amikor kellett neki vagy a cégének, vagy a lányának valami, na akkor elvárta ám, hogy azonnal, ingyen, mindent is, megcsináljak. Ott én léptem le.

2024. aug. 26. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Barátság szextrával.
2024. aug. 26. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
6. Pont nem! Nem enged ám magára.
2024. aug. 26. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gyakrolatban haverságot jelent, nem azt, hogy majd kettesben mentek ide-oda.
2024. aug. 26. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
42%
Ez többnyire csak az önző, empátiahiányos egyedek reakciója, hogy tudja valaki belezúgott, és akkor legyünk csak barátok. Nem így működik. De az ő értelmezésében ez sokszor azzal egyenlő, hogy maradj csak nyugodtan, teperj értem tovább, tegyél meg mindent értem, foglalkozz velem, adj figyelmet stb, engem nem zavar, de cserébe ne várj el semmit. Szóval csak azt tudom ismételni amit a többiek is mondtak, a valódi kölcsönös és őszinte barátsághoz ennek a szövegnek semmi de semmi köze! És aki ezzel jön, azt a legjobb teljesen leépíteni, mivel érzelmileg és erkölcsileg is pontosan annyit ér.
2024. aug. 26. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Annyit jelent:kopj le békében!
2024. aug. 26. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!